Ting å gjøre på Thon Hotel Oslo Airport

Ta en flytur i Skandinavias største vindtunnel, eller bli med på Mesternes mester og andre morsomme gruppeaktiviteter på et av Norges største konferansehotell.

  • Mat og drikke

Mat og drikke

Brasserie Bassit

Len deg tilbake og unn deg en matopplevelse med det lille ekstra etter en lang konferansedag. Hotellets restaurant, Brasserie Bassit, har fokus på sesongens grønnsaker og økologiske kvalitetsprodukter fra Norge. Her kan du nyte deilige for- og hovedretter, eller hva med en italiensk pizza med norsk vri?

  • Gruppeaktiviteter

Gruppeaktiviteter

Modern Activity Center 

Modern Activity Center kan dere få en spennende og actionfylt dag, helt utenom det vanlige. Her ligger nemlig Skandinavias største vindtunnel, der du kan sveve i en vindhastighet på opptil 300 kilometer i timen. 

Senteret har også en egen VR-park, med et bredt spekter av spill og opplevelser. Du kan blant annet teste VR-gokart eller skyte ondsinnede drager mens du snurrer 360 grader rundt i simulatoren.

Du kan også utfordre deg selv og kollegene dine i AG-klatreveggen – en interaktiv vegg med sensorer, kameraer og projektorer. 

Senteret har kafé og bar i samme lokale, slik at dere kan ta noen pauser underveis.

Mesternes mester

Bli med på en helt ny for form for teambuilding i vår egne versjon av Mesternes mester, tilrettelagt av treningssenteret Merkes. Vi tilpasser øvelsene og antall øvelser for dere, og lager en fin kombinasjon som passer for alle. Mens noen øvelser er fysisk krevende, krever andre at dere bruker hodet, tester balansen eller kanskje bare har full kontroll på armene. Som lag kan dere konkurrere mot andre kolleger eller andre avdelinger. Alternativt kan dere konkurrere en mot en internt i laget. 

Mesternes mester passer for 5-100 deltakere, og en standardpakke på fem øvelser koster 2500, samt 500 kroner per deltaker.

Tøy og bøy dere ut av dagen

Etter at stumpen har vært plantet på en stol så å si hele dagen, er det perfekt å avslutte med en rolig treningstime. I aktiviteten vi kaller «Konferanse tøy» får dere tøyd hele kroppen med rolige bevegelser, slik at skuldrene senkes og hodet renses.

Øvelsen varer i 30 minutter og kan gjennomføres med mellom 5-100 deltakere.

Effektiv trening med strikk

Trening med strikk gir en effektiv og god trening av hele kroppen, i tillegg er det veldig gøy! Du velger selv hvor stor belastning du ønsker, men vi garanterer at du kommer til å kjenne det. Og det er jo det som er poenget med trening, eller? 

Alle deltakerne får utdelt et sett med strikker. Denne timen passer for mellom 5-100 deltakere.

Styrketrening for hele kroppen

Har du mest lyst til å trene uten noen form for hjelpemidler, er dette timen for deg. Her får du en skikkelig treningsøkt med styrkeøvelser for hele kroppen. 

Timen passer for mellom 5-100 deltakere.

VIL DU HA HJELP MED Å PLANLEGGE EN UFORGLEMMELIG TUR?

Når du bor på Thon Hotel Oslo Airport kan du kombinere oppholdet med morsomme aktiviteter. Vi hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål.

Relevant innhold