Gå direkte til innhold
Munchs hus i Åsgårdstrand

Opplevelser i Horten

Kombiner hotelloppholdet med minneverdige opplevelser i idylliske Horten.

Midgard Historiske Senter

Midgard historisk senter skaper og formidle kunnskap om Vestfold og Telemarks vikingtid. Senteret ligger like ved de vakre Borrehaugene, med Nord-Europas største samling av monumentale gravhauger fra merovinger- og vikingtid. I 2007 ble det funnet avtrykk etter store hallbygninger i området, og i 2013 åpnet Gildehallen, en storslått rekonstruksjon av en vikingtids høvdinghall.

Preus Museum

Bor du på Thon Hotel Horten får du fri inngang til Preus museum. Norges museum for fotografi finner du i Magasin A på Kulturparken Karljohansvern. Museet viser fotohistorie fra de tidligste tekniske og vitenskapelige eksperimentene til dagens fotografiske samtidskunst. Museet har en egen stilfull kafé og et eget fagbibliotek. Skiftende utstillinger gjennom hele året.

Tufte Gård

Ta med dine kollegaer til Tufte Gård for en opplevelse dere sent vil glemme. Tufte Gård har ulike aktiviteter som passer for alle, og ligger i vakre omgivelser en kort kjøretur fra hotellet.

Marinemuseet

Et av verdens eldste marinemuseer har holdt til i samme bygning i Horten siden 1864 på Karljohansvern. Utstillingen strekker seg over 2000 kvadratmeter.

Buggegården

Her kan du kose med dyrene, hoppe i høyet og kjøre traktortur med Gråtass. Bonden og Rottenikken spiller teater med nye og morsomme ablegøyer.

RIB Adventure

RIB Adventure AS leverer friske sjøopplevelser året rundt. RIB Adventure har eksistert siden 2001 og kan garantere gode kvalitetssikrings- og sikkerhetsrutiner. De tilbyr guidet sightseeing for grupper og kan levere komplette arrangement for alle behov. Som et avbrekk fra lange dager på kurs, kan det være godt å oppleve noe mer enn bare faglig innhold.

Borre Golfbane

Ved Borrevannet, og bare 2 km sør for hotellet, ligger praktfulle Borre Golfbane. Dette er en 17-hulls mesterskapsbane beliggende i et nydelig landskap ved Sem Hovedgård. Hotellet selger golfpakker og greenfee.

Horten Kino

Vi i Horten er stolte av vår splitter nye og moderne kino beliggende midt i sentrum av byen og bare 5 minutters gange fra hotellet. Kinoen er utstyrt med fire forskjellige saler, og tilbyr premierefilmer i alle sjangre.

Vestfold Bowling

Ca. 2 km sør for hotellet finner du Vestfold Bowling. Ta med deg familie, venner eller kolleger på en runde bowling, eller kanskje dere heller vil prøve dere i Lazerworld?