Gå direkte til innhold
Fargerike julegaver foran et frodig og flott juletre i fargesprakende omgivelser
Shop & Stay

Kombiner årets julegavehandel med et avslappende hotellopphold

Sikre julestemningen med en førjulshelg i Oslo, Sandvika eller Trondheim. Nå kan du overnatte til tilbudspriser i helger i hele desember.

fra 895 kr i dobbeltrom

Kvalitetstid med noen du er glad i

Unngå julestresset, og gjør heller julehandelen til en behagelig opplevelse. Våre beste shoppingdestinasjoner er pyntet til jul og tilbyr det aller meste på de fleste ønskelister.

Rund av handleturen med noe god mat og drikke, toppet av en avslappende og velfortjent natt hos oss. Våre hoteller har sentral beliggenhet i nærheten av våre største kjøpesentre og de beste handlegatene. 

Byens kjøpesentre pyntet i juledrakt

Skap en magisk drømmehelg i storbyen ved å teste ut noen av våre kjøpesentre, samtidig som du opplever byen. Gled deg til både musikk, belysning og hyggelige arrangementer her i førjulstiden, og opplev et mangfold av butikker, kafeer og restauranter.

Bestill ditt opphold for 2 personer

november
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
28. november
pris 895
29. november
pris 895
3. november
pris 895
4. november
pris 895
5. november
pris 895
6. november
pris 895
Prisene vises i NOK
 
 

Fargeglade hoteller gir energi

Det er viktig å hvile bena etter en god runde shopping. Lad batteriene med en kopp kaffe og variert snacks i hotellets lounge, eller synk ned i et varmt badekar og dempet belysning. Dersom dere vil slå på stortromma, sørger ofte superior- eller businessrom for velduftende baderomsprodukter, tøfler, badekåper og kaffe fra egen kaffemaskin. Dere kan også få balkong og egen sittegruppe på enkelte hoteller.

Utsøkte matopplevelser

Etter en fullspekket dag i byen garanterer vi at matlysten er på topp. Derfor anbefaler vi at du tar turen innom en av våre mange hotellrestauranter. Besøk hotellets nettside for mer informasjon, eller kontakt hotellet for anbefalinger.

Gjør deg klar for en stemningsfull storbyhelg i Oslo eller Trondheim.

Betingelser

  • Tilbudet gjelder utvalgte hoteller
  • Oppholdet må bestilles innen 20. desember
  • Oppholdet kan ikke kanselleres
  • Gjelder torsdag - mandag

Våre hoteller i Oslo

Våre hoteller i Trondheim