Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Dame får massasje på spa
overnatting og spa

Spa-tilbud via Thon Hotel Kristiansund

Thon Hotel Kristiansund tilbyr overnatting i enkeltrom eller dobbeltrom samt en deilig behandling på C SPA, 20 minutters gåtur fra hotellet.

Overnatting og deilig spa fra 1 925 kr per person i dobbeltrom.

Kun 20 minutters gange fra hotellet

C SPA ligger en 20-minutters gåtur unna hotellet. Med bil tar det kun 3 minutter.

En pust i hverdagen

Du starter med en nydelig steamdusj/dusj. Den klargjør kroppen din for en luksus kroppskrubb, som gjør kroppen din glødende og myk. Så er det klart for et herlig bad med bobler og vannstrømninger som masserer kroppen din. Da er det klart for en velgjørende rygg/nakkemassasje hvor spenninger og stive muskler blir løst opp. Til slutt vil resten av kroppen bli massert inn med et fuktighetsprodukt som er tilpasset din hud. Varighet 1 time og 30 minutter.

Pris for "En pust i hverdagen" samt overnatting inkludert frokost:

  • 1 925 kr per person i dobbeltrom
  • 2 295 kr for enkeltrom

Fordi du fortjener det

En velgjørende steamdusj/dusj som forbereder kroppen på en luksus kroppskrubb som gjør huden glødende og utrolig myk. Så får håret ditt en fantastisk hårkur med masse fuktighet, og din hodebunn en beroligende massasje. Deretter venter et herlig bad hvor bobler og vannstrømninger masserer kroppen din. Så er det klart for en rygg- og nakkemassasje med aromatiske oljer, og for resten av kroppen venter en fuktighetsinnsmøring. Det hele avsluttes med en ansiktspleie hvor vi renser huden din og legger på en dyptvirkende maske. Huden din er igjen klar for hverdagen. Varighet 2 timer og 15 minutter.

Pris for "Fordi du fortjener det" samt overnatting inkludert frokost:

  • 2 325 kr per person i dobbeltrom
  • 2 695 kr for enkeltrom

La kjærligheten blomstre

Du og din kjære inviteres til en opplevelse som blir husket lenge. Dere får tildelt badekåper og inntar en forfriskende drink med smak av kjærlighetsfrukter. Så er det klart for en nydelig steamdusj/dusj hvor kroppen blir klargjort til en luksusskrubb. Dette er en behandling som fjerner alle døde hudceller og etterlater huden glødende og fantastisk myk. Så inntar dere et felles bad der bobler og vannstrømninger beroliger og mykgjør stive og ømme muskler. Så er det tid for en koselig stund med bare dere til stede. Her får dere servert forfriskninger. Deretter får kroppene fuktighet og en massasje med fokus på rygg og nakke. Til slutt får ansiktet god pleie med tilpassede produkter. Varighet 2 timer.

Så er det opp til dere hva resten av kvelden måtte bringe. Husk: Det er viktig å ta vare på hverandre.

Pris for "La kjærligheten blomstre" samt overnatting inkludert frokost:

  • 4 045 kr for 2 personer i dobbeltrom

Sen utsjekk på søndager

På søndager tilbyr vi dessuten sen utsjekk frem til kl.18.00.

Bestilling

Ta direkte kontakt med Thon Hotel Kristiansund for å bestille dette tilbudet på telefon 71 57 30 00 eller e-post: .