Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Kokker i arbeid i det åpne kjøkkenet på Brasserie Paleo

Matlagingskurs med Andreas Andersson

Oppdag en ny måte å omgås dine kollegaer og venner på, få en helaften med vår kreative kjøkkensjef Andreas Andersson på Brasserie Paleo. Sammen lager vi en 4-retters meny etter "steinalderdietten" Paleo.

1 495 kr per person.

Å omgås med sine kolleger og venner rundt kjøkkenet med duften av mat gjør noe spesielt med humøret ditt.

Våre kokker viser frem de beste råvarene for sesongen og setter sammen en 4-retters meny som vi lager sammen med dere på vårt kjøkken.

Vår barsjef Alexander Forsberg som representerte Norge i verdens største barkonkurranse vil guide dere igjennom sin bar.

Maten blir servert i vårt flotte Chambre Séparée.

Johan Hammerbæck, vår nyutdannede sommelier, arrangerer en moderne vinpakke til maten. 

Matlagingskurs med Andreas Andersson

  • Dere lager en 4-retters meny med våre kokker på Brasserie Paleos kjøkken
  • Snacks
  • Fordrink til middagen
  • Grunnkurs om smaker i drinker

Vi anbefaler at kvelden starter kl. 18.00 

Pris

1495 kr per person*

*Vinpakke til maten, samt drikke gjennom kurset kommer i tillegg

Betingelser

  • Minimum deltakerantall er 8 personer
  • Maksimum deltakerantall er 14 personer 

Bestilling

Telefon: 23 31 55 00
E-post: