Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Sigurd Wongraven kommer til Thon Hotel Nordlys
Winemakers dinner

Eksklusiv Winemakers Dinner med Sigurd Wongraven

Thon Hotel Nordlys inviterer til Winemakers Dinner med Sigurd Wongraven den 27. oktober.

1595 kr per person

Skreddersydd meny og utsøkte viner

I samarbeid med Vingruppen vil du denne kvelden få en unik mulighet til å bli bedre kjent med Sigurd Wongraven og hans portefølje av viner fra noen av verdens beste vinområder. Våre kokker vil komponere en fireretters meny skreddersydd til kveldens viner. 

Wongaven Wines

Mange kjenner kanskje Wongraven best som musiker og frontfigur i black metal bandet, «Satyricon», som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 15-20 årene og vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin. I dag produserer han flotte kvalitetsviner under navnet «Wongraven Wines».

Wongraven Wines er Sigurd Wongravens lidenskapelige vinunivers.  Wongraven samarbeider med utvalgte vinbønder og blender viner fra legendariske vinregioner i klassiske stiler med et unikt og eget preg. Wongraven blander selv sine egne cuveér og er involvert i alle faser av produksjon som innhøsting, tapping og design av vinene.

Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz. Han har på kort tid opparbeidet en bred portefølje med unike viner som viser Sigurds brede kompetanse innen vin og vinproduksjon.

Tid og klokkeslett

Den 27. oktober åpner vi dørene klokken 20.00. Hjertelig velkommen skal du være!