Gastronomisk opplevelse med Bocuse d'Or-deltager Filip Bendi på Thon Hotel Høyers

Avlyst! Lørdag 21. mai inviterer vi til eksklusiv helaften på Thon Hotel Høyers i Skien.

Arrangementet er dessverre avlyst. 

Kokk og kreativ utvikler i Thon Hotels, Filip August Bendi, kommer til vakre Skien for å skape en unik opplevelse for deg. Hotellet har gjennomgått store renoveringer de siste årene og vi ønsker å vise vårt «nye» hotell frem fra sin aller beste side. Filip har bakgrunn fra flere av verdens beste restauranter, og vant i 2021 Årets kokk, Norges gjeveste konkurranse for kokker. Nylig fikk han bronse i Bocuse d’Or Europe, og skal kjempe om seieren i VM i kokkekunst i Lyon i 2023. Filip har jobbet flere år i utlandet på blant annet Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm, Restaurant Daniel i New York og Noma i København.

Filip og hans Bocuse-team, sammen med kokkene på Thon Hotel Høyers, vil servere en stor meny i 8 serveringer. I tillegg vil det bli servert nøye utvalgt drikke for å skape den beste rammen rundt dette arrangementet.

Dette er en av de få kveldene man kan få et innblikk i Filips matfilosofi, det naturalistiske kjøkkenet, før han starter sin oppkjøring mot Bocuse d'Or.

Pakkene inkluderer

  • Overnatting
  • 8-retters meny
  • Alkoholfri drikkepakke (tillegg på kr 805,- for vinpakke)
  • Vår smakfulle frokost
  • Sen utsjekk til kl.18 ved ledig kapasitet (bestilles ved innsjekk)

Betingelser

  • Oppholdet må forhåndsbetales
  • Oppholdet kan kanselleres frem til kl. 16.00, tre dager før ankomst