Arrangementet er dessverre avlyst.
Kokk og kreativ utvikler i Thon Hotels, Filip August Bendi, kommer til vakre Skien for å skape en unik opplevelse for deg. Hotellet har gjennomgått store renoveringer de siste årene og vi ønsker å vise vårt «nye» hotell frem fra sin aller beste side. Filip har bakgrunn fra flere av verdens beste restauranter, og vant i 2021 Årets kokk, Norges gjeveste konkurranse for kokker. Nylig fikk han bronse i Bocuse d’Or Europe, og skal kjempe om seieren i VM i kokkekunst i Lyon i 2023. Filip har jobbet flere år i utlandet på blant annet Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm, Restaurant Daniel i New York og Noma i København.
Filip og hans Bocuse-team, sammen med kokkene på Thon Hotel Høyers, vil servere en stor meny i 8 serveringer. I tillegg vil det bli servert nøye utvalgt drikke for å skape den beste rammen rundt dette arrangementet.
Dette er en av de få kveldene man kan få et innblikk i Filips matfilosofi, det naturalistiske kjøkkenet, før han starter sin oppkjøring mot Bocuse d'Or.