Gastronomisk opplevelse med Bocuse d'Or-deltager Filip Bendi på Thon Hotel Fosnavåg

Fredag 10. juni inviterer vi til en eksklusiv helaften på Thon Hotel Fosnavåg

Fra 2545 kr for 1 person uten overnatting

Kokk og kreativ utvikler i Thon Hotels, Filip August Bendi, kommer til vakre Fosnavåg. Hotellet er en perle ytterst i havgapet på Sunnmøre og det gleder oss å kunne ønske hjertelig velkommen til en unik matopplevelse i spektakulære omgivelser. Filip har bakgrunn fra flere av verdens beste restauranter, og vant i 2021 Årets kokk, Norges gjeveste konkurranse for kokker. Nylig fikk han bronse i Bocuse d’Or Europe, og skal kjempe om seieren i VM i kokkekunst i Lyon i 2023. Filip har jobbet flere år i utlandet på blant annet Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm, Restaurant Daniel i New York og Noma i København.

Filip og hans Bocuse-team, sammen med kokkene på Thon Hotel Fosnavåg, vil servere en stor meny i 8 serveringer. I tillegg vil det bli servert nøye utvalgte drikker for å skape den beste rammen rundt dette arrangementet.

Dette er en av de få kveldene man kan få et innblikk i Filips matfilosofi, det naturalistiske kjøkkenet, før han starter sin oppkjøring mot Bocuse d'Or.

Hjertelig velkommen!

  • Hvor: Thon Hotel Fosnavåg
  • Når: 10. juni kl. 19:00

Pakkene inkluderer

  • Overnatting
  • 8-retters meny
  • Alkoholfri drikkepakke (tillegg på kr 805,- for vinpakke)
  • Vår smakfulle frokost
  • Sen utsjekk til kl.18 ved ledig kapasitet (bestilles ved innsjekk)

Betingelser

  • Oppholdet må forhåndsbetales
  • Oppholdet kan kanselleres frem til kl. 16.00, tre dager før ankomst

Trenger du ikke overnatting?

Felter med asterisk (*) må fylles ut.

Vi lagrer dine opplysninger i 30 dager, deretter blir disse anonymisert og kun benyttet til statistikk.