Konferanse og storslåtte naturopplevelser

Hva med kajakktur blant stupbratte og snødekte fjell, som et avbrekk fra et tettpakket konferanseprogram? Sett neste konferanse til Thon Hotel Lofoten, og gled dere til et konferanseprogram helt utenom det vanlige.

Pristilbud på forespørsel

Aktiviteter uansett sesong

Utover tilgang på luftige, topp moderne konferanselokaler, kan Thon Hotel Lofoten skilte med enestående naturopplevelser — rett utenfor hotelldørene. Her finnes det noe å gjøre, uansett hvilken tid på året man velger å besøke byen. Les mer om hva du kan kombinere konferansen med.

Få fart på adrenalinet

Ønsker dere fart og spenning anbefales en tur ut med RIB. Se den majestetiske Trollfjorden, hvalfangerøya Skrova og de mange kritthvite strendene i området. Turen tar omtrent 2 timer. Underveis på turen er det også gode sjanser for å få sett havørn på nært hold.

Prøv fiskelykken

Bli med på en organisert tur i en tradisjonell fiskebåt, omkranset av rå natur. Ombord får dere god veiledning av mannskapet, samt en smakebit på Lofotfisket sin lange historie. Etter endt fisketur er det kort vei til hotellet, som ligger idyllisk til på havnen.

Se nordlyset danse

Har du aldri sett nordlys før, er dette en opplevelse du vil huske resten av livet.

Opplev nordlyset på tur med profesjonelle guider som har informasjon om når og hvor det er størst sannsynlighet for å kunne se nordlyset. På disse turene blir du fraktet fra Svolvær i bil på jakten etter nordlyset. Turer kan bookes via resepsjonen på hotellet.

Gli lydløst over vannet i kajakk

Et par minutters spasertur fra hotellet, kan du bli med på en uforglemmelig kajakktur. Fra vannet får du virkelig sett all den flotte naturen Lofoten har å by på.

Som nybegynner er man også velkommen til å ta årene fatt. Turen er tilpasset ferdighetsnivå, og all nødvendig instruksjon og utstyr blir gitt før turen starter. 

Nyt panoramautsikt

Dra på fjelltur og nyt 360-graders utsikt fra toppen! Våre ansatte på hotellet tipser dere gjerne om fjellturer i nærheten av hotellet.

Opplev smaken av øyriket

Krydre oppholdet i Lofoten med en tur for de matinteresserte. Her tas dere med rundt til de beste stedene hvor dere får oppleve smaken av regionen og sesongens beste råvarer! 

BESTILL DIN NESTE KONFERANSE

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Vår konferanseavdeling har kapasitet på opptil 1 100 personer og våre foajeer over tre etasjer benyttes til pauser, messeutstillinger, selskaper, events og rekreasjon. Vi kan også tilby spennende naturopplevelser i umiddelbar nærhet til hotellet.