En uforglemmelig konferanse i Kirkenes

Programmet skreddersys for både store og små grupper, og passer for dere som ønsker en spennende, actionfylt og sosial konferanse-arena.

Pristilbud på forespørsel

Ordinære konferanser kan fort bli langtekkelige og stillesittende. Sett din neste konferanse til Thon Hotel Kirkenes, og få en helt ny og stimulerende møteopplevelse.

Utover tilgang på luftige konferanselokaler med topp moderne fasiliteter, kan hotellet by på unike opplevelsessafarier. Hva med kongekrabbefiske i vakker natur som pause, fra et ellers tettpakket konferanseprogram?

Thon Hotel Kirkenes har en sentral beliggenhet, og ligger kun 15 minutter unna Kirkenes lufthavn. Med nærhet til alt, og en knappe to-timers flytur fra Oslo lufthavn, har dere mer tid til å gjøre det dere ønsker.

Aktiviteter uansett sesong

På bakgrunn av årstid kan det velges mellom kongekrabbefiske med båt eller snøscooter, hundesledekjøring, nordlysjakt eller sightseeing. Dette blir et velfortjent avbrekk fra konferansen, som beriker deltakerne med inspirasjon og uforglemmelige minner sammen.

Kongekrabbefiske

I høst-månedene har dere mulighet til å ta båt, enten med en fartsfylt RIB eller roligere båttur langs elven. Deretter hentes det opp prektige kongekrabber med krabbeteiner.

På vinterstid brukes snøscooter som fremkomstmiddel over ishavet. Her kan dere velge om dere vil kjøre selv eller sitte på.

Foto: Kirkenes Snowhotel

Det beste havet har å by på

Enda et høydepunkt etter jakten på krabbene, er når de dagsferske og saftige kongekrabbene serveres kursdeltakerne. En delikatesse direkte fra havdypet.

Basert på deres ønsker, kan måltidet serveres i en samisk lavvo, eller i et lite sjøhus på bryggen, i kort avstand fra hotellet.

Foto: Kirkenes Snowhotel

Hundesledekjøring

Bli i ett med naturen bak trekkvillige hunder. Mens du beveger deg gjennom det flotte landskapet, kan du koble av i vognen om høsten, eller i sleden om vinteren.

Turen tar en time, og det er også mulig å kjøre selv.

Foto: Kirkenes Snowhotel

Jakt på nordlyset

I vintermånedene kan dere på kveldstid ta snøscooteren fatt, og sammen jakte på det dansende nordlyset over himmelen.

Foto: Kirkenes Snowhotel

Sightseeing i Kirkenes eller Russland

For dere som ønsker et kort, men godt avbrekk, tilbys sightseeing. Her kan dere velge om dere vil bli i Kirkenes, og besøke Andersgrotta eller Grenselandmuseet.

Hvis dere ønsker en kort visitt til Russland, ligger Russlandsgrensen kun 15 kilometer fra hotellet. Her får dere mulighet til å besøke russisk bosetning, og lære om lokal kultur og historikk.

Foto: Bjarne Riesto

BESTILL DIN NESTE KONFERANSE

Thon Hotel Kirkenes har kapasitet for opptil 300 konferansegjester. Et profesjonelt konferansevertskap står deres til disposisjon gjennom hele arrangementet, og vi skreddersyr konferanseprogram etter deres ønsker og behov.