Gå direkte til innhold
Kristin Lavransdatter og Erlend ved Jørundgard
Teaterpakke

Opplev Kristin Lavransdatter i vakre omgivelser

I sommer tilbyr vi pakker som inkluderer teaterbilletter, overnatting med frokost, sommerbuffet før forestillingen og nattmat etterpå.

Fra 1 675 kr per person i dobbeltrom

Forestillingen Kristin Lavransdatter på Jørundgard er basert på Sigrid Undset sin nobelpris-vinnende trilogi om Kristin Lavransdatter.

I stykket følger vi Kristin Lavransdatter gjennom hennes liv på første halvdel av 1300-tallet, gjennom den lykkelige barndommen på Jørundgård, til forlovelsen med Simon – som faren har valgt til henne, og til den stormende forelskelsen hun opplever gjennom møtene med Erlend.

Om Thon Hotel Otta

Hotellet ligger 200 meter fra jernbanestasjonen på Otta, og kun 15 minutters kjøring fra Jørundgard hvor teateret spilles.

Vi har 85 nyrenoverte rom og Rondane Nasjonalpark som nærmeste nabo. Under Kristinspelet på Jørundgard tilbyr vi pakker som inkludere teaterbilletter, overnatting med frokost, sommerbuffet før forestillingen og nattmat etterpå.

Tilbudet inkluderer

  • Sommerbuffet til middag
  • Teaterbilletter til Kristinspelet
  • Kjøttsuppe til nattmat etter forestillingen
  • Overnatting i standardrom
  • Vår innholdsrike frokostbuffet

Betingelser

Pakken betales ved bestilling og kan ikke refunderes/endres. Ved bestilling av ekstranetter må disse bestilles separat.​

Bestill ditt opphold for 2 voksne

juni
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
20. juni
pris 3 450
21. juni
pris 3 350
23. juni
pris 3 350
24. juni
pris 3 350
25. juni
pris 3 350
26. juni
pris 3 350
27. juni
pris 3 350
Prisene vises i NOK