Gå direkte til innhold

Julebord på Thon Hotel Opera

TODO Aud

Julebord på Thon Hotel Opera

Thon Hotel Opera tilbyr julebordpakker på dag- og kveldstid, tilpasset store og små bedrifter. Vi byr på god tradisjonell julemat fra meny eller buffet.

Kontakt restauranten på telefon 24 10 30 50 eller e-post for bestilling.

Operajulebord 2017

Årets operajulebord blir arrangert på følgende datoer:

  • Fredag 24. november
  • Lørdag 25. november
  • Fredag 1. desember
  • Lørdag 2. desember
  • Fredag 8. desember
  • Lørdag 9. desember


Operajulebordet inkluderer

  • Aperitiff i hotellets lobby
  • Eget lokale om ønskelig, ved ledig kapasitet
  • Tradisjonell julebuffet med varme og kalde retter, dessertbord og kaffe/te
  • Jazzband spiller under middagen
  • Dans i restauranten fra ca. kl. 22.00, til musikk fra profesjonell DJ
  • Bemannet garderobe


Priser per person

  • 895 kr ekskl. drikke til maten

Drikke til maten bestilles i tillegg. Vi har gode priser på husets anbefalinger og man kan bestille fra en rikholdig drikkemeny. Drinkbonger kan også kjøpes i tillegg. Vi belaster det reelle forbruket per bong. Disse kan benyttes for alle typer drinker, avec, vin, øl, akevitt, mineralvann o.l. opp til 130 kr.

Aldersgrensen er 20 år.


Lokaler

  • Vi kan tilby egne lokaler for grupper på 30 - 90 personer og i Scala Restaurant har vi totalt 250 plasser.
  • Scala Restaurant åpner til middag kl. 19.00 (aperitiff fra kl. 18.30), serveringen stenger kl. 01.30.
  • Eufemia Bar stenger serveringen kl. 02.00.

Julebuffet i Scala Restaurant


Datoer

  • Onsdag 29. november
  • Torsdag 30. november
  • Onsdag 6. desember
  • Torsdag 7. desember
  • Onsdag 13. desember
  • Torsdag 14. desember


Pris

  • 645 kr per person ekskl. drikke

Vinterlunsj - Frem til 13. desember

Vi har lunsjbuffet på hverdager gjennom hele vinteren. Lunsjbuffeten består av varme og kalde retter, desserter, kaker og kaffe.

NB! Julelunsjen starter 14. desember.


Pris

  • 365 kr per person ekskl. drikke

Julelunsj 14. - 19. desember

Fra torsdag 14. desember står vår klassiske julelunsj klar. Buffeten består av kalde og varme juleretter, samt desserter, kaker og kaffe. Vi har to bordsettinger, kl. 11.30 og kl. 13.00.


Datoer

  • Tosdag 14. desember
  • Fredag 15. desember
  • Mandag 18. desember
  • Tirsdag 19. desember


Pris

  • 465 kr per person ekskl. drikke

Julemeny 13. november - 19. desember

Julemenyene serveres fra mandag 13. november på dager det ikke er julebord eller julebuffet. Spør oss gjerne om egne lokaler. Våre selskapsmenyer består av både tradisjonell julemat og retter for de som ønsker andre alternativer.

Julebuffet i bankettsal

Flagstadsalen har kapasitet opp til 160 gjester. Her finnes egen scene og lounge, og passer utmerket for de som ønsker å arrangere sitt eget julebord.

Servering i Flagstadsalen må opphøre senest kl. 01.30, og musikk må avsluttes senest kl. 00.30. For de som ønsker å holde selskapet gående utover natten har vi en egen "nattklubb" der selskapet kan få egen bar, dansegulv med lyd- og lysanlegg, samt kort vei til toaletter.

  • Leie av salen koster 10 000 kr inkludert teknisk utstyr som mikrofon, prosjektor og belysning.
  • Vi serverer julebuffet eller selskapsmeny for 695 kr per person.