Gå direkte til innhold
Innendør badebasseng på Grottebadet i Harstad
grottepakke

Grottebadet i Harstad

Visste du at inne i fjellet midt i Harstad sentrum finner du et av Nord-Norges artigste badeland? Hos Thon Hotel Harstad får du overnattingspakke med inngang til Grottebadet.

1 700 kr for to voksne og to barn.

Thon Hotel Harstad ligger sentralt ved kaia og i hjertet av Harstad. Utsikten over Vågsfjorden fra gjesterommene, og ikke minst konferanseavdelingen, er fantastisk. Det er kun en kort spasertur fra hotellet til kulturhuset, byens butikker og restauranter.

Priser

Prisen varierer for antall barn og voksne.

  • 2 voksne og 1 barn: 550 kr per voksen og 300 kr for ett barn
  • Deretter 300 kr per ekstra barn
  • 1 voksen og 1 barn: 700 kr for voksen og 300 kr for ett barn
  • Deretter 300 kr per ekstra barn

Tilbudet inkluderer overnatting i familierom, frokost og inngang til Grottebadet i Harstad.

15 % rabatt på Egon Restaurant

Egon Harstad gir 15% rabatt på hele menyen til alle som bestiller Grottepakken. Unntak er pizzabuffet og barnemenyen. Alle barna får gratis is til dessert.

Bestilling

Kontakt Thon Hotel Harstad på e-post eller telefon 77 00 08 00.

Om Grottebadet

Blant grotter og fossefall finner du sklie, vannkanoner og bølgebasseng for de minste. Vi har stupetårn og idrettsbasseng for trening og mosjon, terapibasseng og boblebad for de som vil slappe av. I en egen avdeling finner du og Actic Treningssenter for deg som ønsker å trene "på land". Grottebadet er et spektakulært annerledesland med tropisk sommer hele året!

Grottebadet ligger en kort spasertur fra Thon Hotel Harstad. Du kan også ta Badebåten fra Tromsø, Finnsnes, Brødstabotn og Engenes på lørdager.