Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Sommarlandpakke

Bø Sommarland - Våt moro for hele familien

Besøk Sommarland i Bø som byr på «vannvittig» morsomme opplevelser for hele familien. Med en god natts søvn og en energirik frokost på Thon Hotel Høyers, er du klar for en dag stappfull av opplevelser på Sommarland i Bø.

Fra 1 134 kr per person.

Bø Sommarland er kjent for «vannvittig» morsomme aktiviteter, med spennende, actionfylte og morsomme opplevelser for store og små. Barn i alle aldre trives i Bø Sommarland. Vannland med sklier og oppvarmet basseng, Bøverstranda med morsomme leker og Sommarlandelva med den enorme flodbølgen, er bare noen av de vannvittige vannaktivitetene du kan oppleve. Blir du lei av vann, finnes det mange morsomme ting i Lekeland og også et tivoli i Tivolibyen.

Kjøreturen fra Thon Hotel Høyers og Skien til Bø Sommarland tar ca. 1 time, og er en flott tur i tradisjonsrike Telemark.

Priser

  • 2 241 kr for dobbeltrom
  • 1 134 kr for enkeltrom

Prisene inkluderer overnatting 1 natt på Thon Hotel Høyers, inklusive frokost, og billett til Bø Sommarland. Barn under 95 cm kommer gratis inn på Sommarland. 

Pakken er også tilgjengelig dersom dere er færre eller flere gjester. Benytt dere av hotellsøket for å finne priser, eller ta kontakt med Thon Hotel Høyers på telefon 35 90 58 00, eller på e-post .

Bestilling

  • Bestill tilbudet via våre nettsider ved å benytte deg av hotellsøket. 
  • Du kan også ta kontakt med Thon Hotel Høyers på telefon 35 90 58 00, eller på e-post