Gå direkte til innhold
Logoen til DISCOVERY

Opplev DISCOVERY hotellene

Thon Hotels er en av hotellkjedene i DISCOVERY-porteføljen, som består av mer enn 550 hoteller, palass og resorts i 77 land. Det betyr at du som medlem av Thon DISCOVERY, vil få de samme fordelene på hoteller over hele verden, fra Norge til Maldivene.

Se alle hoteller og bestill rom.

Som medlem av Thon DISCOVERY vil du  motta en flaske vann ved ankomst, en gratis avis, garantert rom på destinasjonen du besøker, samt en rekke andre spennende fordeler. De samme fordelene får du også på de andre hotellene i DISCOVERY-porteføljen.

Alle hotellene i DISCOVERY jobber sammen for at du som gjest skal få den samme gode opplevelsen, enten du besøker Tromsø eller Bali.

Lokale opplevelser

På nivåene Platinum og Black får du en "Lokal opplevelse". Dette er helt spesielle opplevelser som er skreddersydd for det stedet du besøker. Som DISCOVERY-medlem har du flere hundre spennende alternativer å velge blant, og du står fritt til å ta opplevelsen når det passer best for deg. Er du i Egypt kan du ri på kameler, og i Tromsø kan du bli med på en fartsfylt hundesledetur i majestetiske omgivelser.

"Lokale opplevelser" opptjenes ved oppgradering til Platinum og Black, men også når du fornyer disse to nivåene. I tillegg får du tilgang til en ny opplevelse for hver nye DISCOVERY-hotellkjede du besøker.

Se alle tilgjengelige opplevelser på discoveryloyalty.com.