Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Logoen til Global Hotel Alliance

Fordeler i utlandet

Vi er medlem av Global Hotel Alliance, verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder. Det betyr at du som medlem av Thon DISCOVERY, vil få de samme fordelene på hoteller over hele verden, fra Norge til Maldivene.

Se alle hoteller og bestill rom.

DISCOVERY

GHA har sitt eget gjesteprogram kalt DISCOVERY, og vi har inkludert alle fordelene fra dette programmet inn i vårt eget Thon DISCOVERY. Blant annet vil du motta en flaske vann ved ankomst, en gratis avis, garantert rom på destinasjonen du besøker, samt en rekke andre spennende fordeler.

Alle hotellene i GHA jobber sammen for at du som gjest skal få den samme gode opplevelsen, enten du besøker Tromsø eller Bali.

Lokale opplevelser

På nivåene Platinum og Black får du en "Lokal opplevelse". Dette er helt spesielle opplevelser som er skreddersydd for det stedet du besøker. Som DISCOVERY-medlem har du flere hundre spennende alternativer å velge blant, og du står fritt til å ta opplevelsen når det passer best for deg. Er du i Egypt kan du ri på kameler, og i Tromsø kan du bli med på en fartsfylt hundesledetur i majestetiske omgivelser.

"Lokale opplevelser" opptjenes ved oppgradering til Platinum og Black, men også når du fornyer disse to nivåene. I tillegg får du tilgang til en ny opplevelse for hver ny medlemskjede du besøker.

Se alle tilgjengelige opplevelser på discoveryloyalty.com.