Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Personvernerklæring Thon Discovery

Behandling av personopplysninger i Thon DISCOVERY

DISCOVERY behandler personopplysninger til følgende hovedformål:

Registrering av bonus og overnattinger

Thon DISCOVERY registrerer medlemmers navn, adresse og hotellovernattinger (inkl. hotellnavn, dato for overnattingen, døgnpris, overnattingsformål, eventuelle preferanser knyttet til oppholdet etc. Informasjonen inngår i din medlemsprofil og er nødvendig for å beregne og tildele bonuspoeng.

Nyhetsbrev / Tilbud

I likhet med de fleste andre virksomheter, har vi en berettiget interesse i å markedsføre våre tjenester. Dersom du er medlem av Thon DISCOVERY vil vi derfor sende deg nyhetsbrev med aktuelle tilbud/kampanjer, informasjon om medlemskapet og kommende opphold, samt evalueringer av dine opphold til din registrerte e-postadresse slik at du har mulighet til å benytte deg av fordelene du har som medlem. Vi sender ut slike henvendelser ca. 2-4 ganger i måneden.

I tillegg kan du selv oppdatere din medlemsprofil med interesser og preferanser knyttet til hotellopplevelsen. Denne informasjonen inngår i medlemsprofilen og benyttes til å skreddersy relevante tilbud til deg som medlem. Thon DISCOVERY benytter kun informasjon som du selv aktivt har gitt oss.

Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev fra oss, kan du enkelt endre innstillingene på Min side eller benytte avmeldingslenken nederst i nyhetsbrevet.

Innmelding i GHA Discovery

Thon Hotels er del av Global Hotel Alliance, og medlemmer av Thon DISCOVERY blir automatisk også medlemmer av GHA Discovery ved innmelding etter 20. mai 2014. Medlemmer innmeldt før denne dato må gi sitt samtykke.

Ved aksept av medlemskap i GHA Discovery vil medlemsinformasjon som nevnt i punktet over bli utlevert til Global Hotel Alliance (GHA). GHA benytter denne informasjonen til å skreddersy og sende relevante tilbud og informasjon til sine medlemmer. Via avmeldingslink i hvert nyhetsbrev er det mulig å melde seg av disse nyhetsbrevene.

Ønsker du å kontakte GHA, send en e-post til: .

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har. Personopplysninger som behandles i forbindelse med Thon Discovery vil bli slettet ved utmelding, med unntak av personopplysninger som regnes som oppbevaringspliktig regnskapsmateriale etter bokføringsloven. Denne informasjonen vil bli oppbevart i fem år for å oppfylle den lovpålagte lagringsplikten. Informasjon om preferanser/interesser kan når som helst endres via nettsiden eller min side. Gamle opplysninger vil bli slettet ved oppdatering.

Videre vil vi slette personopplysninger om deg som dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller en lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Bruk av databehandlere

Vi inngår databehandleravtaler med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen. For Thon Discovery benyttes det databehandlere for å drifte enkelte av de nødvendige IT-systemene, samt konsulent- og teknisk bistand. Dataene knyttet til Thon Discovery er lagret innenfor EU/EØS.

Det tas forbehold om trykkfeil i publisert materiale og endringer av fordeler, rabatter og priser.

Thon Hotels forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Thon DISCOVERY-programmet, og å oppdatere medlemsbetingelser og vilkår.

Behandlingsansvarlig

Det er Olav Thon Gruppen AS som er behandlingsansvarlig for Thon DISCOVERY. For mer informasjon om behandlingen av personopplysninger og dine rettigheter les vår personvernerklæring:

Olav Thon Gruppens personvernerklæring 

Generelle vilkår

  • Det tas forbehold om trykkfeil i publisert materiale og endringer av fordeler, rabatter og priser.
  • Thon Hotels forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Thon DISCOVERY-programmet, og å oppdatere medlemsbetingelser og vilkår.

Sist oppdatert 25. mai 2018