Gå direkte til innhold

Vi skaper trygge rammer for din konferanse

Med konferansehoteller over hele Norge, har vi møterom og konferanselokaler i ulike størrelser og som kan tilpasses behovet til arrangøren. Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss. Derfor har vi nå innført nye rutiner ved konferanse og møtevirksomhet på alle våre hoteller.

Du som konferansegjest eller arrangør skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under oppholdet ditt hos Thon Hotels. Våre hoteller har store fellesarealer slik at det er enkelt å holde avstandsanbefalingene til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet.  

Smitteverntiltak ved konferanser

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngang til alle lokaler.
  • Møterommene vaskes godt, og alle bordflater, stoler og annet utstyr desinfiseres.
  • Vi benytter store lokaler med mulighet for minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
  • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin og heisknapper vaskes og desinfiseres flere ganger daglig.
  • Energigivende pausemat som frukt, nøtter og søtsaker vil serveres i porsjoner til hver møtedeltaker i selve møterommet eller konferansesalen. Kaffe, te og mineralvann vil naturligvis være tilgjengelig utover dette til enhver tid.
  • Våre konferanseverter står klare for å bistå gjennom hele arrangementet.
  • Hvert arrangement må ha en ansvarlig arrangør (bestillers ansvar) som har oversikt over hvem som er tilstede med navn og kontaktinfo på alle deltakerne.
 
 
 

Thon Hotels gir deg «smaken av Norge»

God mat er en stor del av oppskriften på en vellykket konferanse, og middagen er ofte et sosialt høydepunkt når du er på kurs, kick-off eller konferanse. Vi jobber derfor hardt for at maten vi serverer er av høyeste kvalitet, og våre dyktige kjøkkensjefer har utarbeidet menyer basert på lokale spesialiteter med gode norske råvarer.

Smitteverntiltak i serveringen

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngangen til restauranten.
  • Bord vaskes og desinfiseres mellom hver gjestegruppe, og øvrige berøringsflater rengjøres hyppig.
  • Vi påser at det er minimum 1 meters avstand mellom hver gjest og bord.
  • Vi tilbyr lunsjservering ved bordet eller i møterommet, og det vil ikke være mulig med buffet.
  • Servering av middag skjer ved bordet. Alle retter serveres på tallerken, med alt tilbehør.
  • Vi følger strenge hygienetiltak og rutiner for våre ansatte, i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.
 

En god start på dagen hos Thon Hotels

Vår prisbelønnede hotellfrokost serveres nå som à la carte til våre gjester. Vi legger mye kjærlighet i dagens viktigste måltid og er opptatt av at det vi serverer er av høy kvalitet. Med kjærlighet for det vi gjør tilbyr vi økologisk, kortreis og hjemmelaget mat til alle våre gjester. Gled deg til en god start på dagen – som setter en høy standard for dagens videre løp. På menyen kan vi blant annet friste med:

Kontinental frokost

Bestående av bakervarer som croissant og toast, syltetøy og ost, og oppskåret fersk frukt.

Engelsk frokost

Bestående av stekt egg, bacon, tomatbønner, frokostpølse og stekt sopp.

Norsk frokost

Bestående av eggerøre og røket laks.

Vi følger rådene til lokale og nasjonale helsemyndigheter om forebygging av smitte. Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss, og du som gjest skal være trygg på at du blir ivaretatt under oppholdet ditt.

Har du allergier bistår vi så godt vi kan med å finne gode alternativer som passer dine behov. 

Konsepter for alle anledninger, størrelser og behov

Vi har tilpasset våre lokaler og midlertidig halvert kapasiteten for å følge retningslinjene om 1 meters avstand mellom hver deltaker. Se alle våre konferanselokaler her.