Gå direkte til innhold

Tilbud til personell i samfunnskritiske yrkesgrupper

Vi i Thon Hotels ønsker å strekke oss lenger og bistå de som nå jobber lange dager som følge av koronakrisen. Derfor tilbyr vi rimelig overnatting for å gjøre eventuelle karantenesituasjoner og behov for hviletid litt lettere å løse.

– Vi opplever å ha mye ledig kapasitet i disse tider, og dette er et tiltak vi kan bidra med i en situasjon der mange leger, politibetjenter og andre i samfunnskritiske yrker blir kalt inn til lange vakter. Da kan det være greit med en overnattingsmulighet i nærheten av der man jobber, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Vi ønsker å tilby disse instansene overnatting til beløp som ligger godt under det et hotellbesøk normalt koster, og håper at dette kan bli en vinn-vinn-situasjon for alle. Som arbeidsgiver ønsker vi å kunne gi noen av våre permitterte medarbeidere jobben sin tilbake, samtidig som vi som eiendomsaktør kan bidra i den nasjonale dugnaden vi står midt oppe i.

Sofa, sittegruppe og stor dobbeltseng i businessrom på Thon Hotel Triaden
VILJE TIL Å GLEDE: Thon Hotels tilbyr nå rimelig overnatting til samfunnskritisk personell som av ulike grunner kan ha behov for et annet sted å sove.

– Selv om vi er en del av en sterkt rammet reiselivsnæring, er vi opptatte av å ta samfunnsansvar og strekke ut en hjelpende hånd til de instanser som måtte ha eller få behov for våre tjenester. Våre midlertidig stengte hotellet er derfor tilrettelagt for, og har beredskap til, å kunne åpne igjen på kort varsel, sier kommersiell direktør Per Griwell i Thon Hotels.

Vi ønsker å oppfordre alle til å støtte helhjertet opp om tiltakene og begrensningene som myndighetene har iverksatt, og håper at dette tilbudet vil kunne sette farge på dagen til dere som jobber utrettelig med den norske dugnaden som foregår akkurat nå.