Gå direkte til innhold
Resepsjonen hos Thon Hotel Opera

Retningslinjer hos Thon Hotels

Her finner du en oversikt over avbestillingsvilkår og andre retningslinjer hos våre hoteller.

Våre gjester kan periodevis oppleve at opprinnelig bestilt hotell kan være midlertidig stengt. Oppholdet vil da bli flyttet til et nærliggende Thon-hotell som ligger i umiddelbar nærhet til der opprinnelig opphold var bestilt. Vi beklager ulempene dette medfører for enkelte av våre gjester.

Råd fra myndighetene

Vi følger rådene til lokale og nasjonale helsemyndigheter om forebygging av smitte. Vi videreformidler også informasjon til gjester og besøkende om viktigheten av god håndhygiene. I tillegg har Thon Hotels en egen beredskapsgruppe dersom det skulle oppstå eventuelle tilfeller. Sikkerhet for våre gjester og ansatte er vår høyeste prioritet.

For mer informasjon, vennligst besøk Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Endringer i avbestillingsvilkår

Som følge av situasjonen vi befinner oss i, justerer vi på avbestillingsvilkårene både for individuelle bestillinger og gruppebestillinger.

Norge: nye innreiseregler for utenlandske borgere

Vi justerer avbestillingsvilkårene etter Regjeringens beslutning om å stenge grensene for utenlandske borgere som vil reise til Norge. Dette er å betrakte som force majeure, hvilket betyr at vi ikke belaster våre utenlandske gjester, verken gruppebestillinger eller individuelle, som må returnere ved ankomst til Norge. Dette inkluderer også de som velger å kansellere reisen før de kommer så langt.

Dette gjelder i perioden innreiseforbudet gjelder. Vi oppdaterer fortløpende basert på den til enhver tid gjeldene smittevernsinstruks fra Regjeringen.

For alle andre gjelder normale avbestillingsregler som følger bestillingen. Dette gjelder gruppereiser, konferanser og individuelle reisende.

Belgia: midlertidige kanselleringsregler for opphold på våre hoteller i Brussel

  • Individuelle bestillinger: dersom du har booket ditt opphold før 14. mars 2020, tilbyr vi fri kansellering med full refusjon. For bestillinger som er gjort etter dette, gjelder vanlige regler.
  • Gruppebestillinger og arrangementer: dersom dette er bestilt før 14.mars 2020 og finner sted i 2020, tilbyr vi fri ombooking innen 1 år fra opprinnelig ankomstdato.
  • Ved bestilling etter 14.mars 2020 tilbyr vi fri kansellering frem til 7 dager før ankomst samt fleksible depositumsregler.

Kontakt vår kurs- og konferanseavdeling på e-post  for mer informasjon.

Mat og drikke

Vi gjør oppmerksom på at det muligens vil forekomme endringer basert på oppdaterte råd fra Regjeringen. Vi beklager ulempene dette eventuelt vil medføre.

  • Restauranter, barer og puber på våre hoteller i Norge følger gjeldende smittevernregler. Besøk hotellsidene for mer informasjon fra det enkelte hotell om åpningstider.
  • Restauranter, barer og puber på våre hotell i Belgia er stengt midlertidig.
  • Vi serverer frokostbuffet på våre hoteller, med forbehold om minimum 20 boende gjester på hotellet.
  • Kveldsmat vil ikke bli servert inntil videre.

Treningsrom og svømmebasseng

Våre treningsrom holder åpent og tilrettelegger slik at smittevernrutiner blir ivaretatt. For spørsmål rettet mot åpningstider og booking av time, bes det ta direkte kontakt med hotellet det gjelder. Svømmebasseng er stengt inntil videre.