Gå direkte til innhold
Konferansesal i klasseromoppsett med stort lerret og talerstol

Konferanser med fleksibilitet og uten kanselleringsfrist

Vi tar fremdeles i mot bestillinger for konferanser frem i tid. Alle reservasjoner blir satt opp uten kanselleringsfrister frem til 31. august.

Nå som hverdagen er på vei tilbake, er det for noen på tide å planlegge for kurs og konferanser. Alle reservasjoner og kontrakter vil bli satt opp uten kanselleringsfrister slik at du trygt kan booke din neste konferanse. Ettersom mange arrangementer har blitt utsatt, lønner deg seg å være tidlig ute.

Se oppdatert oversikt over hvilke hoteller som holder åpent.

Positive erfaringer fra OUS

Oslo Universitetssykehus valgte Thon Hotels for å avholde et møte i begynnelsen av mai og forteller følgende om arrangementet og smittevern:

- Vi ble tatt imot av flere hyggelige konferanseverter på Thon Hotel Opera. De var positive, hjelpsomme og service-minded.

Det var plassert desinfeksjonsmiddel/håndsprit flere steder både i felleslandskap og rett utenfor konferanserom, og det var flott at vi fikk et ekstra stort rom selv om vi ikke var mange slik at vi kunne sitte med god avstand.

Istedenfor buffet, var det lagt opp til en velsmakende 3-retters lunsj i hotellrestauranten Scala, der det var dekket bord med god avstand til hverandre. Kelnerne var hyggelige og på tilbudssiden.

Ved hver plass i konferanselokalet var det satt inn en tallerken innpakket flott i cellofan. Dette var et flott tilbud da man ikke kan ha vanlig pausesnacks ute i pauseområdet. For øvrig var det fint at de to gruppene som var på besøk denne dagen ble plassert i forskjellige etasjer slik at det ikke ble for mye folk på et sted. Vi ble tatt god tatt imot og ivaretatt. Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene når det gjaldt smitteverntiltak etc.

- Hanne Frantzen
Lederassistent, Oslo Universitetssykehus HF