Gå direkte til innhold

En god start på dagen hos Thon Hotels

Vi i Thon Hotels vet at våre gjester er opptatt av å få en god frokost når de bor på hotell. I kombinasjon med sikkerhet for våre gjester og medarbeidere innfører vi derfor nye frokostrutiner – som tilrettelegger for både gode smitteverntiltak og et fortsatt godt frokostutvalg.

Informasjon angående COVID-19.

På grunn av smittesituasjonen i enkelte kommuner, vil flere av våre fasiliteter ha et begrenset tilbud eller være midlertidig stengt. Dette innebærer blant annet arrangementer, treningsrom, restauranter og barer.  Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre for våre gjester.

Les denne artikkelen for mer informasjon.

 
  • Hva serverer vi til frokost?

Vi har over 70 hoteller i hele Norge, og uansett hvilket hotell du bor på leverer vi en variant av vår prisvinnende frokost – og som alltid kan du spise så mye du vil!

Hva serverer vi til frokost?

Frokostbuffet

Vi tilbyr igjen vår velsmakende frokostbuffet med et godt utvalg av kalde og varme retter. Vi tar forbehold om at det er minimum 20 boende gjester på hotellet for at vi kan dekke opp til buffet.

Uansett hvor du besøker oss, skal du være trygg på at du kan velge fra et bredt utvalg av våre populære frokostfavoritter.

Bestilling hos kokken

På utvalgte hoteller vil vår frokostkokk ta din bestilling ved kjøkkenet. Si hva du ønsker på tallerkenen, så legger kokken opp maten for deg.

Her kan du velge dine favorittretter i vår frokostbuffet, med forskjellig pålegg, friske grønnsaker samt de klassiske varmrettene som eggerøre, frokostpølse, bacon og amerikanske pannekaker.

Allergitilpasset utvalg

Har du noen allergier bistår vi så godt vi kan med å finne gode alternativer som passer dine behov. Si ifra til en av våre ansatte i frokostsalen ved ankomst.

 
 
Frokosten på Thon Hotel Arendal var super! Ettersom buffet ikke var lovlig i en periode, fikk vi ulike frokostalternativer, noe som var like bra - om ikke bedre enn vanlig buffet! Det var store porsjoner som ble lagt opp, og vi endte opp med akkurat det samme som vi vanligvis tar i en buffet, uten å måtte hente alt selv. Hadde det vært opp til meg hadde det forblitt slik også i fremtiden! Kristoffer, gjest
  • Smittevernrutiner i frokostsalen

Smittevernrutiner i frokostsalen

Vi følger rådene til lokale og nasjonale helsemyndigheter om forebygging av smitte. Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss, og du som gjest kan være trygg på at smittevernet har stort fokus under oppholdet ditt.

Eksempler på smitteverntiltak i frokostsalen

  • Påbud om bruk av munnbind innendørs på serveringssteder, i alle situasjoner der man ikke sitter ved et bord.
  • Det vil være en begrensning av antall personer i frokostsalen på samme tidspunkt.
  • Spritstasjon med Antibac vil være tilgjengelig ved inngangen.
  • Bord vaskes og desinfiser mellom hver gjestegruppe, og øvrige flater som mange berører vaskes og desinfiser hyppig.
  • Det er minimum 1 meter avstand mellom hvert bord.
  • Personalet vasker hendene hyppig og vi er ekstra påpasselige med renhold og hygiene.
  • Det vil ikke være aviser tilgjengelig i frokostsalen.

For en utfyllende liste med våre smitteverntiltak, kontakt vårt kundesenter på telefon eller e-post .

Start dagen med en smakfull og energigivende frokost i sommer, slik at du er klar for eventyrene dagen har å by på. Vi gleder oss til å sette farge på morgenen din!

Selv med smitteverntiltak så er dette fortsatt Norges beste frokost! Det er jo samme maten du får – du henter den bare ikke selv. Michelle Hermandsen, gjest
 
 

Relatert innhold