Gå direkte til innhold

En god start på dagen hos Thon Hotels

Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss, derfor har vi innført nye frokostrutiner ved våre hoteller.

À la carte

Start dagen med en smakfull a la carte-frokost i sommer, slik at du er klar for alle eventyrene dagen har å by på. På menyen kan vi blant annet friste med:

Kontinental frokost

Bestående av bakervarer som croissant og toast, syltetøy og ost, og oppskåret fersk frukt.

Engelsk frokost

Bestående av stekt egg, bacon, tomatbønner, frokostpølse og stekt sopp.

Norsk frokost

Bestående av eggerøre og røket laks.

Har du noen allergier bistår vi så godt vi kan med å finne gode alternativer som passer dine behov. Med kjærlighet for det vi gjør tilbyr vi økologisk, kortreist og hjemmelaget mat til alle våre gjester.

Rutiner i frokostsalen

Vi følger rådene til lokale og nasjonale helsemyndigheter om forebygging av smitte. Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss, og du som gjest skal være trygg på at du blir ivaretatt under oppholdet ditt.

Dette er blant smittetiltakene som gjøres rundt frokostservering:  

  • Det vil være en begrensning av antall personer i frokostsalen på samme tidspunkt.
  • Spritstasjon med Antibac vil være tilgjengelig ved inngangen.
  • Bord vaskes og desinfiser mellom hver gjestegruppe, og øvrige flater som mange berører vaskes og desinfiser hyppig.
  • Det er minimum 1 meter avstand mellom hver gjest/bord. Dette gjelder ikke dersom gjestene rundt bordet tilhører samme husstand.
  • Personalet vasker hendene etter hver servering og minimum hvert 15. minutt.
  • Det vil ikke være aviser tilgjengelig i frokostsalen.