Gå direkte til innhold

De fleste hotellene våre er åpne

Her finner du fullstendig oversikt over hvilke av våre hoteller som holder åpent.

Vi ønsker deg velkommen til:

Se fullstendig liste over hvilke hotell som holder stengt. 

Fra og med 24. august vil vi ønske deg velkommen til:

Fra og med 1. november vil vi ønske deg velkommen til:

Treningsrom og svømmebasseng

Fra og med 17. juni kan vi igjen ønske velkommen til våre treningsrom. For spørsmål rettet mot åpningstider, bes det ta direkte kontakt med hotellet det gjelder.  Svømmebasseng er stengt inntil videre. 

Mat og drikke

  • Barer og puber på våre hoteller i Norge vil følge gjeldende smittervernsregler. Se det enkelte hotell.
  • Barer og puber på våre hoteller i Belgia er stengt midlertidig fra og med 12. mars kl. 18.00.
  • Vi serverer nå frokostbuffet med forbehold om minimum 20 boende gjester på hotellet.
  • Kveldsmat vil ikke bli servert inntil videre.

Endringer i avbestillingsvilkår etter nye innreiseregler til Norge for utenlandske borgere

Vi justerer avbestillingsvilkårene etter Regjeringens beslutning om å stenge grensene for utenlandske borgere som vil reise til Norge.

Dette er å betrakte som force majeure hvilket betyr at vi ikke belaster våre utenlandske gjester, verken gruppebestillinger eller individuelle, som må returnere ved ankomst til Norge. Dette inkluderer også de som velger å kansellere reisen før de kommer så langt.

Dette gjelder i perioden innreiseforbudet gjelder. Vi oppdaterer fortløpende basert på den til enhver tid gjeldene smittevernsinstruks fra Regjeringen.

For alle andre gjelder normale avbestillingsregler som følger bestillingen. Dette gjelder gruppereiser, konferanser og individuelle reisende.

Råd fra myndighetene

Vi følger rådene til lokale og nasjonale helsemyndigheter om forebygging av smitte. I tillegg har Thon Hotels en egen beredskapsgruppe dersom det skulle oppstå eventuelle tilfeller.

Thon Hotels følger situasjonen nøye og følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Vi videreformidler også informasjon til gjester og besøkende om viktigheten av god håndhygiene.

For mer informasjon, vennligst besøk Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Midlertidige kanselleringsregler for opphold på våre hoteller i Brussel

Som følge av situasjonen vi befinner oss i, justerer vi på kanselleringsreglene både for individuelle bestillinger og gruppebestillinger.

Individuelle bestillinger

Dersom du har booket ditt opphold før 14. mars 2020, tilbyr vi fri kansellering med full refusjon. For bestillinger som er gjort etter dette, gjelder vanlige regler.

Gruppebestillinger og arrangementer

For gruppebestillinger eller arrangementer som finner sted i 2020, og som ble bestilt før 14. mars 2020, tilbyr vi fri ombooking innen 1 år fra opprinnelig ankomstdato.

Hvis du gjorde bestillingen etter 14. mars 2020, tilbyr vi fri kansellering frem til 7 dager før ankomst samt fleksible depositumsregler.

Kontakt vår kurs- og konferanseavdeling på e-post for mer informasjon.