Gå direkte til innhold
Oslo Business Forum Logo og banner for Rethinking Business 2020

OSLO BUSINESS FORUM 2020

Oslo Business Forum og Thon Hotels har inngått et fireårig strategisk samarbeid. Med det tilbyr vi spesialpriser på overnatting for deltakere på Norges største konferanse for lederskap, Oslo Business Forum 2020.

Bestill overnatting

Under Rethinking Business 2020 tilbyr vi overnatting på våre hoteller i Oslo og Lillestrøm. Billetter til konferansen fremvises ved innsjekk.

rethinking business

Den 23. - 24. september 2020 går Rethinking Business av stabelen på Norges Varemesse. Gå ikke glipp av Norges største konferanse for lederskap. 

Bestill billetter nå

Lederskap på agendaen

Oslo Business Forum ble startet opp i 2016 for å utfordre det etablerte i norsk næringsliv og for å bygge ledere som kan endre verden.

Gjennom sine to årlige konferanser har de bygget opp en sterk møteplass for næringslivsledere for å skape verdifulle relasjoner og innsikt.

 
 

Store visjoner

Oslo Business Forum har satt seg som mål om å skape verdens mest betydningsfulle konferanse for ledere innen 2022.

Den 23. - 24. september 2020 blir første steg på veien mot dette, når konferansen Rethinking Business sparkes i gang. Nå er det også klart at Oslo Business Forum og Thon Hotels har skrevet under på et 3 års strategisk samarbeid.

En internasjonal møteplass

- Vi er utrolig stolte av å få med Thon Hotel inn som en stor samarbeidspartner for Oslo Business Forum. Vi kommer aldri i verden til å nå vårt hårete mål i 2022 uten dyktige samarbeidspartnere i norsk næringsliv.

Med Thon Hotels får vi inn en av Norges ledende hotellkjeder inn i partnerskapet, som kan hjelpe oss med å bygge opp Oslo Business Forum til en internasjonal møteplass for næringslivsledere, forteller Christoffer Omberg, daglig leder og gründer av Oslo Business Forum.

Christoffer Omberg

"Thon Hotels som samarbeidspartner vil være med på å bygge opp Oslo Business Forum til en internasjonal møteplass for næringslivsledere"Christoffer Omberg, daglig leder og gründer av Oslo Business Forum

Thon Hotels

Med over 70 Thon-hoteller i Norge, ligger 16 av dem sentralt i hovedstaden.

Vi tilbyr lokaler som tilpasses bedriftenes arrangementer – enten det er konferanser, kick-off, møter eller julebord.

Noen av våre mest populære konferansehoteller i Oslo og omegn er blant annet Thon Hotel Opera, Hotel Bristol, Thon Hotel Storo, Thon Hotel Arena og Thon Hotel Oslofjord.

 
 

Alt tilrettelagt for forretningsreisende

- Gjester blir stadig mer opptatt av design, komfort og mat når de velger hotell. Vi ønsker å gi gjestene våre en helt spesiell og hyggelig opplevelse når de bor på et av våre hoteller, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– De som reiser mye i jobb velger oss i større grad enn tidligere når vi tilrettelegger for deres behov. Eksempelvis er kveldsmat inkludert på flere av våre sentrale Oslo-hoteller, avslutter Thorvaldsen.

les også