Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Underholdning på scenen under Lofotens store julebordshow

Konferanse + julebord i Lofoten

I år arrangerer Thon Hotel Lofoten sitt store julebordshow for 10. gang. Kombiner julebord med konferanse og aktiviteter i vakker Lofoten-natur. Det blir en magisk førjulsopplevelse for alle sanser.

Konferanselokalene har alle topp moderne utstyr innen teknologi, lyd og lys. Foajeene over tre etasjer benyttes til messeutstillinger, selskaper, events og pauser.

Les mer om konferansefastilitetene på Thon Hotel Lofoten.

Thon Hotel Lofotens store julebordshow
Du får en følelse av at showet blir servert sammen med maten, i samarbeid med kokker, kjøkkensjef, direktør og servitører som alle er på scenen i løpet av  kvelden. Buffeten, våger vi å påstå, er  Norges mest rikholdige buffet, både når det gjelder egenproduserte lakse-retter, skalldyr, lokale oster, kjøttpålegg fra eget kjøkken og fugl. Den tradisjonelle julematen er selvfølgelig også på plass, og dessertbuffeten med sjokoladefontenen i midten er nesten alene verdt et besøk.

 Julebordshowet arrangeres i år for 10. gang og underholdningen vil bestå av nyskrevne numre og ikke minst et tilbakeblikk fra noen av de aller største publikumsfavorittene fra de siste ti år med «Humorkameratene» og gullstrupen fra Vesterålen; Lasse Uppman i spissen. I tillegg  får vi besøk av gjesteartister, som vil som kaste glans over showene på ulike datoer: Vibeke Helen Romuld (17. nov.), Christine Guldbrandsen (24. nov.), Johannes Winther Farstad (7, 8, 14. & 15. des.) og Marit Adelaide Andreassen (30. nov.  og 1, 14, & 15. des.). Det hele backes opp av vårt profesjonelle orkester, under kyndig ledelse av vår faste kapellmester: Bent Windsrygg. Etter julebordshowet fortsetter kvelden med live-musikk og dans i foajeen. En helaften hvor alt skjer under samme tak!

 
 

Datoer for julebordshow:

  • 17. november - utsolgt
  • 24. november - utsolgt
  • 30. november
  • 1. desember - utsolgt
  • 7. desember
  • 8. desember - utsolgt
  • 14. desember
  • 15. desember

Få pristilbud

Ta kontakt for pristilbud på konferanse, julebordshow og overnatting, e-post: .