Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Dekket julebord

Julebord hos Thon Hotels

Det er på tide å planlegge årets julebord. For de fleste er dette en tradisjon hvor man samler vennegjengen, familien eller kollegaer til hyggelig og uformelt samvær, med god mat og drikke.

Noen sverger til ribbe, mens andre ikke kan få julestemning uten pinnekjøtt med kålrotstappe. Uansett, hva som er din favoritt er det viktigste for oss at du går derfra med ekte julestemning.

På Thon Hotels dekker vi til et julebord med alles favoritter, og litt til, som vi garanterer vil smake før dere forsyne dere av et bugnende dessertbord. Vi pynter til jul på alle våre hoteller og flere av våre hoteller kan også tilby musikk og show.

Når alle er blitt gode og mette er det ingen grunn til å bryte opp selskapet. Fortsett den gode samtalen i baren, eller i mange tilfeller, på dansegulvet. Hos oss kan du unngå taxi-kø og vinterkulden ved overnatte. Vi tilbyr prisgunstige julebordspakker som inkluderer overnatting og frokost dagen etterpå. Husk at samme hvor mett du ble kvelden før er dette glemt når du kommer til en delikat og variert frokostbuffet.

Se vårt tilbud av julebord her og få en god start på julen hos Thon Hotels, det skulle bare mangle.