Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Dekket julebord

Bestill årets julebord

Årets julebord er hverken for tidlig å planlegge eller bestille. Den beste prisen og de beste lokalene får du dersom du er tidlig ute.

Noen sverger til ribbe, mens andre ikke kan få julestemning uten pinnekjøtt med kålrotstappe. Uansett hva som er din favoritt, er det viktigste for oss at du går derfra med ekte julestemning.

På Thon Hotels dekker vi til et julebord med alles favoritter, og litt til, som vi garanterer vil smake før dere forsyner dere av et bugnende dessertbord. Vi pynter til jul på alle våre hoteller og flere av våre hoteller kan også tilby musikk og show.

Når alle er blitt gode og mette er det ingen grunn til å bryte opp selskapet. Fortsett den gode samtalen i baren, eller i mange tilfeller, på dansegulvet. Hos oss kan du unngå taxi-kø og vinterkulden ved å overnatte. Vi tilbyr prisgunstige julebordspakker som inkluderer overnatting og frokost dagen etterpå. Husk at samme hvor mett du ble kvelden før, er dette glemt når du kommer til en delikat og variert frokostbuffet dagen derpå.

Se vårt tilbud av julebord her og få en god start på julen hos Thon Hotels, det skulle bare mangle.

Østlandet - Vestlandet - Nord-Norge - Midt-Norge - Sørlandet