Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Ørjan Johannessen

Verdens beste lunsj

Thon Hotels har lagt ned mye arbeid i lunsjen vi tilbyr våre gjester under en konferanse, kick-off, eller kongress.

Vi samarbeider med stjernekokk Ørjan Johannessen som vant Bocuse d'Or i 2015. Ørjan har sammen med kokken Odd Ivar Solvold og Thon Hotels laget lunsjrettene som vi serverer våre gjester.

På lunsjmenyen står både varmretter og kalde retter, samt søte fristelser til dessert. Noen av de mest populære rettene er blant annet landkylling med rosmarin og sitron, svinenakke med sticky thai BBQ-saus, søtpotetkrem med chili, bacalao, løkgrateng, vannmelon med honning og trøffel og mye mer.

 
 

– Lunsjrettene er lette å lage, smaker godt og holder seg godt. Buffeten skal bugne over av mat og skal være frisk, sier Ørjan Johannessen.

Lokalt, økologisk og hjemmelaget mat er vår matfilosofi. Vi har hoteller over hele Norge, og avhengig av hvilket hotell du er på, så lages det også lokale spesialiteter som er basert på råvarene og mattradisjonene i området.

– Det vi merker at gjestene våre er veldig opptatt av, er nettopp maten på lunsjbuffeten. Etter en lang fagdag, så er lunsjen et stort høydepunkt. Folk synes det er deilig å sitte og spise hotellunsj hvor de kan plukke ulike retter fra en bugnende buffet. Vi får masse skryt fra våre gjester over utvalget og presentasjonen. Vi har et stort fokus på lokal og hjemmelaget mat og ser at dette er veldig populært, sier Mat- og drikkeansvarlig ved Thon Hotels, Arne Marius Berg.