Gå direkte til innhold
Nidelven Trondheim

Tilbring påskeferien i Trondheim

Det finnes mye du kan både se og gjøre i Trondheim i påsken. Her er våre favorittsteder i Bartebyen - alle vel verdt et besøk i ferien.

Emilies Eld Restaurant & Bar

På superkoselige Emilies Eld Restaurant & Bar har de åpent kjøkken og man kan se kokkene lage retter over flammegrillen. Maten er laget fra bunnen av og man kan velge mellom en enkel barmeny, 3, 4 eller 5-retters eller vanlig À la Carte-meny. De har en rikholdig vinkjeller og tilbyr egenkomponerte vinpakker. Husk å bestille bord i forveien.

Pirbadet

Pirbadet er Norges største innendørs svømmebasseng  og kan tilby noe for de fleste behov; barnebasseng, idrettsbasseng, velværebasseng og helsebad. Det finnes også klatrevegg, stupetårn og en egen velværeavdeling. Badet ligger i kanten ut mot Trondheimsfjorden i Brattøra, og har en flott utsikt ut mot fjorden. Enkelte omtaler anlegget som en "badekatedral".

Pirbadet
Foto: CH/VisitNorway.com

Folk og fe

Denne intime bistroen på vakre Bakklandet kan beskrives med tre enkle ord: upretensiøst, folkelig og rustikt. Tradisjonelle retter av vilt, ful og fisk danderes lekkert på trefjøler, små stekepanner eller steintavler. Her får du ren og smakfull mat som tar deg tilbake til røttene.

Bakklandet

Bakklandet, Trondheims gamleby, er et populært sted for både fastboende og besøkende. Det idylliske området ligger på østsiden av Nidelva og består av eldre trebygninger fra 16- og 1700-tallet. Restauranter, kafeer, shopping og god atmosfære er noe av det som venter på deg når entrer via Lykkens portal.

Bestill rom på Thon Hotel Trondheim - med gangavstand fra Bakklandet

Lykkens portal
Lykkens portal på Gamle Bybro.

Kieglekroa

Kieglekroa er kjent for flere ting, deriblant for å være byens eldste pub, samt for sitt store utvalg av øl og whisky. Her kan du bestille øl fra både mindre mikrobryggerier og store ølbryggerier, og sannsynligheten for at du finner deg en favoritt er stor. Blant benker og trebord, levende lys og peisvarme, kan du velge om du vil slappe av og sitte ned, eller spille "sjoelbak" og dart.

Nå får du 25 % rabatt på overnatting i påsken

Nidarosdomen

Nidarosdomen er verdens nordligste gotiske katedral, og den nest største i Skandinavia. Som et av landets viktigste kulturminner og mest popluære turistattraksjoner er du nødt til å ta turen når du først er i Trondheim.

Nidarosdomen
Foto: Terje Rakke/VisitNorway.com

Vitensenteret

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter som har åpent nesten 365 dager i året. Her finner du Norges mest avanserte planetarium, og en stor interaktiv utstilling hvor man kan uforske fenomener knyttet til miljø, helse, natur og teknologi. Senteret ligger i de gamle lokalene til Norges Bank i Kongens gate 1.

Tyholttårnet

Tyholttårnet er et av Trondheims mest kjente landemerker og ruver 124 meter over bakken. 74 meter oppe i tårnet finner du en Egon-restaurant som roterer langsomt 360 grader rundt, slik at man får sett hele Trondheim i løpet av en time. Det er også mulig å ta en rask kikk på utsikten fra utkikksplattfomen under restauranten.

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller!

Bestill rom på Thon Hotel Trondheim