Gå direkte til innhold
Standard dobbeltrom på Thon Hotel Stavanger

En komfortabel pause under Norgesferien

Deilig frokostbuffet, gode senger og stilfulle rom. Anne Margrethe Rotevatn Dahlen sparer ikke på lovordene når hun trekker fram høydepunktene fra familiens opphold på Thon Hotel i Stavanger.

Hotellet ligger midt i Stavanger sentrum – kun et steinkast fra byens uteliv, kultur- og underholdningstilbud. Det fristet familien Rotevatn Dahlen fra Valdres.

– Etter å ha bodd én uke i et feriehus i Kristiansand, var det fint å komme til et sentralt hotell i Stavanger med umiddelbar nærhet til det meste, sier Anne Margrethe.

Sammen med mannen Gunnar og deres tre barn, hadde de to rom på hotellet de tre nettene de sov, da de stoppet på veien mot Bergen hvor de skulle besøke venner. 

Bra mattilbud

I hotellets frokostsal i 2. etasje serveres det daglig en omfattende, velsmakende og sunn frokostbuffet.

– Frokostbuffeen er det beste med hotellet, mener mor i familien Rotevatn Dahlen.

Er du som Anne Margrethe og er kaffetørst også etter frokosten, kan du nyte en kopp kaffe fra hotellets gjestelounge. Der kan du lese dagens aviser, reise- og hobbymagasiner, se nyheter på TV, sjekke mail eller bare slappe av.  Loungen er et utmerket sted for å begynne eller avslutte en hyggelig kveld.

Kvelden kan også avsluttes med kveldsmat. Som en del av romprisen på Thon Hotel Stavanger, serveres det nemlig sunn og variert kveldsmat i hotellets lounge mandag til torsdag.Anne Margrethe Rotevatn Dahle

"Det var supert at vi fikk inkludert kveldsmat når vi hadde med barn."Anne Margrethe Rotevatn Dahlen
 
 

Stilfullt hotell

Thon Hotel Stavanger ønsker å være «ditt andre hjem». Hotellet er spesielt designet for forretnings- og ferie- og fritidsreisende som stiller høye krav til service og komfort.

– Vi hadde fine rom, gode senger, og det var supert at vi fikk kveldsmat inkludert når vi har med barn, forteller Anne Margrethe.

Det er ikke bare komforten hun er fornøyd med. Hun synes hotellet er innbydende på mange måter.

– Det er stilig interiør og fine, friske farger. Det er så ordentlig alle steder på hotellet, og detaljer som gjør det lille ekstra. Det er for eksempel god lukt på toalettet.

Samtidig forteller hun at det er fin bruk av tekstil, med behagelige møbler i resepsjonsområdet og på rommene. Hotellet er moderne og har høy standard.

 
 

- Et hyggelig sted

Når du bor på hotell, ønsker du trolig å møte hyggelige ansatte og oppleve god service. Det mener familien fra Valdres at de fikk i Stavanger.

– Det var veldig behjelpelig personale både i spisesalen og resepsjonen. Alle var blide og hyggelige, sier Anne Margrethe.

Hotellet legger stor vekt på bekvemmelighet og komfort, med blant annet ekstra god kvalitet på sengetøy og håndklær.

– Renholdet var veldig bra. Rengjørerne skriftet blant annet håndklær daglig, og redde opp sengene, sier hun.

Familien på fem har hatt et veldig fint opphold, hvor de har kost seg både på hotellet og i byen. De har blant annet vært på arkeologisk museum, fisket på en øy, og spist på restaurant.

– Jeg anbefaler andre å dra til Stavanger og sove over på Thon Hotel. Hotellet er sentralt, har god standard og er en hyggelig plass å være, sier Anne Margrethe Rotevatn Dahlen.