Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Prisbelønnet hotellfrokost

Vi serverer prisbelønnet hotellfrokost

I 2017 havnet vi på 2. og 3. plass i den prestisjefylte Twinings Best Breakfast-konkurransen hvor mer enn 400 hoteller i Norge deltok.

Thon Hotel Lofoten tok sølv og Thon Hotel Rosenkrantz Bergen tok bronse i den årlige bransjekåringen av hotellfrokoster.

– Maten vi serverer på våre hoteller er et viktig og stort satsningsområde for Thon Hotels. Tusen takk til våre utrolig dyktige medarbeidere som står opp tidlig hver morgen og serverer det som regnes blant Norges beste frokoster til våre gjester slik at de får en god start på dagen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Lofoten i Svolvær har et stort utvalg av blant annet lokale oster, røkt fisk, smoothies og en egen frokostkokk som lager små overraskelser til gjestene.

 
 
 
 

– Det at vi satser på kvalitet i alle ledd, ikke bare på maten, men også på kunnskapen om maten og om alle leverandørene våre - fra de små lokale til de store nasjonale - er viktig. Jeg er sikker på at trivselen blant personalet smitter over på gjestene og er det som gir det siste utslaget og fører til at vi er blant de beste, sier hotelldirektør ved Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen.

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er kjent for sin hjemmelagde leverpostei og for sitt bugnende dessertbord.

– Å spise frokost på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen skal gi en følelse av å komme i en eksklusiv gourmetbutikk, krydret med god atmosfære, eksepsjonell service og fargerike omgivelser. Vi ønsker at våre gjester skal glede seg til å stå opp til frokosten når de legger seg om kvelden, og at frokosten skal gi et minne om en helt spesielt god opplevelse. Vi serverer hjemmelaget, økologisk og kortreist mat, og har flere lokale leverandører representert. Vår signaturrett er hjemmelaget leverpostei og hos oss kan du også komponere din egen omelett på bestilling. Vi har et bugnende dessertbord – med søte fristelser og sunnere alternativer til de som ønsker det, sier hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, Katharina Hanson.

Bestill overnatting