Gå direkte til innhold

Thon Hotel Bergen Brygge bytter navn

Thon Hotel Bergen Brygge, som ligger i Bradbenken 3 i Bergen, endrer navn tilbake til sitt opprinnelige navn, Orion.

– Det Bergenske Dampskibsselskab bygde Hotel Orion i 1957. Selskapet eide også en rekke passasjerbåter som seilte til Amerika og England, og alle båtene fikk navn etter stjerner og stjernetegn. Hotel Orion var et populært hotell blant turister som besøkte Bergen.

Til tross for at vi de siste 12 årene har brukt hotellnavnet Bergen Brygge, så har mange av våre norske og utenlandske gjester fortsatt å bruke Orion-navnet. Nå når Olav Thon har totalrenovert hotellet var det naturlig å ta tilbake navnet Orion, og nå heter det altså Thon Hotel Orion. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på navneendringen allerede – av både nordmenn og gjester fra utlandet, sier direktør ved Thon Hotel Orion, Dag Djupesland.

Standard dobbeltrom på nye Thon Hotel Orion
Standard dobbeltrom på nye Thon Hotel Orion

Thon Hotel Orion gjennomgår en omfattende totalrenovering og fremstår som et helt nytt hotell når det er helt ferdig i juni 2017.

– Thon Hotel Orion vil ha 219 nyoppussede hotellrom, to nye suiter, hypermoderne treningsrom, seks møterom, restaurant, bar med åpen peis, frokostsal, uteservering og lounge i toppetasjen med fantastisk utsikt mot Byfjorden, Rosenkrantztårnet og Håkonshallen. Thon Hotel Orion har en utrolig fin beliggenhet i historiske omgivelser på Bryggen i Bergen. Vi ønsker både nye og gamle gjester velkommen til å se hvor fint det blir hos oss, sier Djupesland.

Thon Hotel Orion er et moderne businesshotell som ligger rett ved Bryggen i Bergen. Det serveres både gratis frokost og gratis kveldsmat til hotellets gjester. Det er gratis trådløst WiFi på hotellet og alle rommene har Bose-anlegg og Smart-TV som mobil, PC eller nettbrett kan kobles til.

Foto høyre side: Bryggen i Bergen, gweezy10/Visitnorway.com