Kåret til Oslos beste frokost for andre året på rad
I det man går inn i spisesalen på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, slår duften av nybakt surdeigsbrød og sprø bacon på kullgrillen mot deg. For frokostkokkene og servitørene har dagen startet lenge før morgengry, for å sikre deg den beste starten på dagen.
Det er snart fem år siden hotellet åpnet, og i løpet av denne tiden har ikke frokosten gått ubemerket hen. Det er nå andre året på rad at hotellets frokost kåres til Oslos beste frokost.
I den mørke, stemningsfulle restauranten samles både hotellgjester og hovedstadens innbyggere til en deilig frokost i sitt eget tempo. For man behøver nemlig ikke være hotellgjest for å nyte en god start på dagen, frokosten er åpen for alle.
Siden fjoråret har hotellet utvidet frokosten ytterligere. I 2019 skilter de med et enda større utvalg av frukt, grønnsaker, veganske og allergitilpassede produkter. Du kan også glede deg til et stort utvalg av hjemmelaget mat. Det fokuseres på sunn og næringsrik mat i tråd med Brasserie Paleo sitt konsept og matfilosofi.