Gå direkte til innhold

Opplev Norge med THON+

Det finnes flere gode grunner til å være medlem i Thon Hotels sitt fordelsprogram THON+. Sen utsjekk, garantert rom på destinasjonen, opptjening av bonuspoeng og oppgradering av rom er noen av dem. Men visste du at vi også spanderer fantastiske opplevelser på deg?

Som medlem av THON+ får du bonuspoeng på alle overnattinger, og gode fordeler hos Thon Hotels.

I tillegg til rabatter, garantert rom på destinasjonen, oppgradering av rommet og sen utsjekk, innebærer medlemsfordelene også en helt spesiell opplevelse som er skreddersydd for det stedet du besøker – hver gang du når et nytt medlemsnivå.

Disse opplevelsene opptjenes ved oppgradering til Platinum og Black, men også når du fornyer disse to nivåene. 

Gjennom opplevelsene får du muligheten til å bli ekstra godt kjent med destinasjonen du besøker. Det kan være hvalsafari på Andøya, rafting i Sjoa, en avslappende spabehandling eller en treretters middag. Opplevelsene spenner fra romantiske til nervepirrende, og du finner alltid noe som passer for hele familien.

Er du nysgjerrig på om du har en lokal opplevelse tilgjengelig?

Ta kontakt med hotellet eller vårt servicesenter.

En smakebit på hva du kan oppleve hvis vi ses ekstra ofte framover:

Matopplevelser – smak deg gjennom Norge

Det finnes flust av gode mat- og drikkeopplevelser å velge mellom i THON+ og mange ulike destinasjoner tilbyr akkurat dette. Opplevelsene varierer fra frokost servert på senga til fire-retters middager på flotte restauranter.

Ønsker du en helt spesiell matopplevelse, kan du i regi av Thon Hotel Kautokeino få en smak av den samiske kulturen. Med utsikt over vidda serveres deres «smak av Sápmi» – en treretters middag for to, inspirert av lokale tradisjoner.

Et annet sted du kan nyte kortreist mat med lange tradisjoner, er på GamlaVærket restaurant i Sandnes Sentrum. Her får du en treretters middag inkludert drikke, på en prisbelønt og historisk restaurant. Opplevelsen tilbys for to personer av Thon Hotel Sandnes.

Er du heller på jakt etter snacks eller et mindre måltid, kan du på Thon Hotel Otta få en gourmet-kurv med lokale råvarer fra Gudbrandsdalen, eller en snack-tallerken med oster, spekemat og noe godt å drikke tilThon Hotel Tønsberg Brygge.

Matfat med samisk nasjonaldrakt

Romantikk – opplevelser som er best sammen

Å bo på hotell sammen er i seg selv romantisk, og nå kan oppholdet bringe dere enda nærmere hverandre. La oss skjemme dere bort med en lokal opplevelse, enten du ønsker å sette stemningen med roser og konfekt på rommet eller vil overraske med massasje.

Thon Hotel Nordlys har du mulighet til å få en deilig massasje for to, eller gi bort en massasje til en du er glad i. Nyt noe godt å drikke og et fruktfat på rommet etterpå.

Vil du helst nyte romantikken på rommet, får du på Thon Hotel Bergen Airport en romantisk pakke ved ankomst. Det betyr deilig frukt og noe godt å drikke på rommet, samt apertif og hjemmelaget sjokolade rett fra konditoren i hotellets restaurant.

Ønsker du å ta med din kjære på en avslappende opplevelse, kan du i regi av Thon Hotel Panorama, låne en egen badstue på SALT i Oslo. Badstuen ligger helt nede ved havet og er privat for dere to. Dere kan velge å kjøle dere ned i fjorden eller i dusjene i garderoben.

Roser på bordet på hotellrommet

Kultur – fyll på med kunnskap eller la deg underholde

Lokale opplevelser gir deg muligheter til å prøve nye ting, enten i hjembyen din eller på et sted du besøker. Enten du vil på museum, på kino eller på shopping har vi tilbud som garantert vil friste.

Vil du lære mer om den norske krigshistorien, kan du i regi av Thon Hotel Narvik oppleve det 1600 kvm store krigsmuseet i Narvik.

Ønsker du å lære mer om fotografi har Preus museum - Norges nasjonale museum for fotografi - et skattekammer av fotografier, teknisk utstyr og fotolitteratur. Thon Hotel Horten tilbyr en pakke der du får inngang på museet og oppgradert rom med noe godt å drikke.

Ønsker du litt enklere underholdning kan Thon Hotel Arendal tilby en herlig kinopakke. Inkludert i opplevelsen er kinobilletter, popcorn, sjokolade, godteri og brus for to personer. Snurr film!

Fasaden til Preus Museum

For hele familien – gøy for alle aldre

Opplevelser der hele familien gjør noe sammen, gir fantastiske minner som dere kan ta med dere videre.

Liker dere å stå på ski, har dere mulighet til å få gratis heiskort i Skeikampen Skisenter om dere bor på Thon Hotel Skeikampen på vinterstid. Platinum-opplevelsen gir tilgang til to dagspass, og Black-opplevelsen gir fire pass.

Eventuelle badenymfer kan ta en dag på Sunnmørsbadet i regi av Thon Hotel Fosnavåg. Her finner dere stupetårn, vannsklier, bølgebasseng, velværebasseng, boblebad og badstue. I tillegg til inngang for to personer, får dere også velge velsmakende lunsj fritt fra menyen.

Ønsker dere en mer actionfylt opplevelse kan rafting ned Otta-elven være tingen. Denne opplevelsen får dere tilgang til gjennom Thon Hotel Otta.

Rafting i Sjoa

Spa og velvære – når du vil lade batteriene

Unn deg selv litt deilig egenpleie. Blant opplevelsene våre finner du et stort utvalg avslappende opplevelser, alt fra sauna i Oslofjorden, til marokkansk leirerituale på Nordens største spa og egen jacuzzi med utsikt til nordlyset.

Få en gratis spaopplevelse på Seilet spa ved Moldefjorden, der du kan velge en behandling og få inngang til spaet. Eller prøv en privat yogatime med yogainstruktør i regi av Thon Hotel Surnadal.

Massasjebehandling med stemningslys i forgrunnen

Opplevelser i det fri – med høy eller lav puls

Hva velger du: Gokart, rafting, sykkelturer, kajakk, hvalsafari eller vindtunnel? Det er så mye gøy å finne på blant våre opplevelser at du garantert finner noe trigger din eventyrlyst.

Oppdag Raet nasjonalpark fra en kajakk på en tretimers padletur med profesjonelle instruktører. I regi av Thon Hotel Arendal får du oppleve naturen i området på en helt ny måte.

Vil du se spektakulære dyr, kan du i Andenes oppleve hvaler på kloss hold med Norges første hvalsafariselskap. Opplevelsen tilbys av Thon Hotel Andrikken.

En terrengsykkel i steinbrudd

Hørtes dette ut som noe for deg?

Dersom du har opptjent en lokal opplevelse kan denne benyttes på et av våre Thon-hoteller.

Les mer om alle våre lokale opplevelser her.

Relatert innhold

Oslo