Gå direkte til innhold
Seng med morgenkåper i Superior Room på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Norges beste hotell

TripAdvisor kårer hvert år de beste hotellene i Norge. I 2019 gikk Thon Hotel Rosenkrantz Bergen helt til topps på den gjeve listen over Norges 25 beste hoteller.

TripAdvisor kårer hvert år de beste hotellene i Norge, på bakgrunn av gjester sin rangering av sine favoritthoteller. I 2019 kapret Thon Hotel Rosenkrantz Bergen førsteplassen på den nye listen over Norges 25 beste hoteller.

– Denne plasseringen betyr utrolig mye for oss. Det er en bekreftelse på at slik vi driver hotellet tiltaler gjestene våre. Hver eneste dag finpusses det på detaljene. Det er et engasjement, en iver og en entusiasme blant de ansatte som påvirker hele atmosfæren på vårt nyoppussede hotell. En stor takk til alle ansatte på hotellet som utstråler arbeidsglede, og ikke minst våre gjester som tar seg tid til å gi tilbakemeldinger om sin opplevelse hos oss, sier hotelldirektør Katharina Hanson.

– Det er ekstra gledelig å få Travellers' Choice-priser fordi det er gjestene som rangerer sine favoritthoteller. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er et flott businesshotell og alle medarbeidere har gjort en fantastisk jobb, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er et nyoppusset konferansehotell i hjertet av Bergen sentrum. Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av hotellet.

På hotellet legges det  vekt på det lille ekstra, med blant annet morgenkåper og Bose-anlegg på alle rom. Kveldsmat serveres hver dag og er inkludert i prisen.

Frokosten på hotellet har mottatt flere utmerkelser, og er ifølge gjesteanmeldelser et stort høydepunkt under oppholdet. Her finnes et utvalg for alle, med valgmuligheter for de som er bevisste på kosthold, og for de som ønsker å kose seg litt ekstra. Dette synliggjøres på blant annet frokostens bugnende dessertbord, hvor søte fristelser og sunnere alternativer står side om side.

superior room
1 / 11
juniorsuite
2 / 11
juniorsuite
3 / 11
juniorsuite
4 / 11
Frokosttallerken på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
5 / 11
Frokosttallerken på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
6 / 11
kveldsmatbuffet
7 / 11
kveldsmatbuffet
8 / 11
treningsrom
9 / 11
resepsjonen
10 / 11
lobby
11 / 11