Gå direkte til innhold
Hotellrom på Thon Hotel Rosenkrantz

Norges beste hotell 2017

"Best of 2017"-listene er blitt offentliggjort på TripAdvisor, og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger på førsteplass som Norges aller beste hotell.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kapret førsteplassen på den nye 2017-lista over Norges 25 beste hoteller. Oslo-hotellet tok også andreplassen på lista over de 25 hotellene som gir best service i Norge.

– Det er fantastisk å se at Thon Hotel Rosenkrantz Oslo blir kåret som Norges beste hotell på TripAdvisor! At hotellet også kom på andreplass på topplisten over hotellene som gir best service i Norge, er noe vi også er veldig stolte av. Thon Hotels har jobbet målrettet for å bli best på service, mat og design - og store kåringer på et internasjonalt nettsted som TripAdvisor betyr utrolig mye. Medarbeiderne på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo gir en personlig og varm service som gjestene setter pris på, og dette kommer frem på slike kåringer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger vis-à-vis Tinghuset i Oslo og har 151 rom og suiter. Hotellet og restauranten har vunnet flere priser, blant annet 2. plass i konkurransen Twinings Best Breakfast 2016.

Lars Petter Mathisen

"Dette er stort! Å bli kåret til Norges beste hotell er en drøm vi har hatt lenge."Lars Petter Mathisen, Hotelldirektør for Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

– Vi åpnet 24. oktober 2014 og vi jobbet mot målet vårt som den gang var å være blant de fem beste hotellene i Oslo før jul det året på TripAdvisor. Lille julaften var vi nummer to og 8. januar 2015 var vi nummer én i Oslo. Den posisjonen har vi beholdt i to år nå, og i dag kom kåringen over hele Norge og nyheten om at vi er Norges beste hotell er helt magisk, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen.

Mathisen mener at det er flere ting som har ført til topplasseringen som Norges beste hotell.

– Det gjestene våre forteller at de liker best når de bor på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, og som de skryter mest av på TripAdvisor, er: frokosten, servicen personalet gir, kveldsmaten, treningsrommet og interiøret, sier Lars Petter Mathisen.

Designansvarlig Sissel Berdahl Haga og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av Thon Hotel Rosenkrantz Oslo og de øvrige Thon-hotellene i porteføljen.

standard room double dobbeltseng, vegghengt tv, friske farger på interiøret
1 / 7
brasserie paleo restaurant kokker
2 / 7
resepsjonsområde fra inngang, resepsjon 3-4 meter til høyre
3 / 7
superior room dobbeltseng, mye gulvplass, friske farger og trendy interiør
4 / 7
lobby med friske farger
5 / 7
standard room double dobbeltseng, vegghengt tv, friske farger på interiøret
6 / 7
treningsrom
7 / 7