Gå direkte til innhold

Norges beste frokost

Den prisbelønnede frokosten på Thon Hotels er noe vi er stolte av. Vi satser på økologisk og hjemmelaget mat som gir deg en fantastisk start på dagen.

KÅRET TIL NORGES BESTE: Frokosten på Thon Hotels vant både første- og andreplassen i Twinings-konkurransen, Norges beste frokost, i 2016.

 

I oktober 2016 vant to av våre hoteller den årlige Twinings-konkurransen om å Norges beste frokost. Thon Hotel Lofoten sikret førsteplassen og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kom på andreplass.

På frokostbuffeten hos Thon Hotels finner du hjemmelagde spesialiteter, kortreist og økologisk mat, kaffe, kaker, nybakt brød og selvfølgelig egg og bacon.

Kjøkkensjefen ved Thon Hotel Lofoten, Stian Haugnes, forteller at gjestene skryter av maten.

- Frokosten treffer folk i hjertet. En dame kom inn i restauranten igjen etter at hun hadde sjekket ut og fortalte at hun synes frokosten var fantastisk og at det var den beste frokosten hun noensinne hadde spist, sier Stian Haugnes.

Frokost er inkludert når man overnatter på et Thon-hotell i Norge, og mange forteller at det er nettopp hotellfrokosten de setter stor pris på.

- Frokosten var nydelig, og inneholdt en del ting du ikke finner på andre hoteller, skriver en gjest på Tripadvisor.com.

På alle våre Thon-hoteller serveres det en frokostbuffet utenom det vanlige. Her finner du et stort utvalg pålegg, både varme og kalde retter, ferskt brød, muffins, croissanter, smoothies, frokostblandinger, syltetøy og mye, mye mer. Det er også en egen kokk som steker egg eller omelett akkurat slik du vil ha det. 

Det er viktig for oss at gjestene våre får en bra start på dagen og det får de i frokostrestaurantene våre hvor vi serverer Norges beste frokost.

Hos Thon Hotels må du ikke være gjest for å nyte frokosten. Denne er også tilgjengelig på drop-in eller kan bestilles på forhånd. Hva er vel bedre en morgenmøter med Norges beste frokost?

Bestill et hotellrom  i Norge her og husk - Norges beste frokost er inkludert i prisen.

 

Croissant, muffins og kaker på Thon Hotels
FERSKE FRISTELSER: På frokostbuffeene våre får du også blant annet croissanter, muffins og nystekte vafler.