Gå direkte til innhold

Maten konferansegjestene elsker

Vi vet at god mat til hvert måltid er en stor del oppskriften på en vellykket konferanse. Derfor har Thon Hotels laget velsmakende menyer med vekt på hjemmelaget, økologisk og kortreist mat.

Prisvinnende frokost til tidlige møter

I år har Thon Hotels totalt fire finalist-hoteller i den årlige Twinings Best Breakfast-konkurransen. Her blir ett hotell i landet gitt den gjeve tittelen "Norges beste hotellfrokost".  I konkurransen tildeles også utmerkelser for "fremragende frokost", og her har fem av våre hoteller fått tildelt dette kvalitetsstempelet.

Å samle kollegaer rundt frokostbordet har blitt populært, og vår bugnende frokost er noe gjestene våre verdsetter. Her senkes skuldrene, og man kan spise godt og sosialisere før man går i gang med dagens møteprogram. 

På Thon Hotels frokostbuffet finner du blant annet hjemmelaget pålegg, nybakt brød, grillet bacon, egg, småkaker, frukt-smoothies og mye, mye mer. Gled dere til en god start på dagen som setter en høy standard for dagens videre løp. 

Pausemat under konferansen

Småsulten sniker seg inn på de fleste i løpet av en lang konferansedag. Konferansedeltakere kan derfor se frem til både sunt og søtt i pauser.

For å holde energien på topp står scones, oppskåret frukt, nøtteblandinger, smoothies, yoghurt og muffins klare i pauser for konferansegjester. Kaffe, te og mineralvann vil selvsagt være tilgjengelig, og det til en hver tid!

Forfriskninger, grønnsaker og te på pausebuffet
1 / 6
Sjokoladefontene
2 / 6
Sjømat
3 / 6
Kake på pausebuffet
4 / 6
Kokk prepper grønnsaker på lunsjbuffet
5 / 6
Makroner, muffins, brownies og smoothies på pausebuffet
6 / 6

Bugnende lunsjbuffet

På lunsjmenyen står blant annet retter som landkylling, svinenakke med sticky thai BBQ-saus, søtpotetkrem, bacalao, løkgrateng, vannmelon med honning og trøffel og mye mer.

Thon Hotels har lenge hatt fokus på lokal og hjemmelaget mat. 

- Etter en lang fagdag, så er lunsjen et stort høydepunkt. Gjester bemerker seg også valgfriheten på buffeten. Her kan man kan plukke ulike retter og tilpasse tallerkenen eksakt etter ens eget behov, sier mat- og drikkeansvarlig ved Thon Hotels, Arne Marius Berg. 

 
 

Velsmakende middag

Middagen er ofte dagens sosiale høydepunkt når man er på kurs, kick-off eller konferanse. Vi tilbyr både á la carte, buffet og spesialtilpassede menyer for våre gjester.

– Hotellene våre tilrettelegger middager etter konferansegjestenes behov og vi gjør lokale tilpasninger.

Kautokeino kan man for eksempel få servert reinsdyrkjøtt, og i Lofoten kan man få servert fersk fisk som kommer rett fra brygga utenfor.

- Vi setter et lokalt preg på menyene basert på sesong, og selvsagt også hva gjestene våres ønsker, avslutter Arne Marius Berg.

Populære konferansehoteller