Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Kylling med rosmarin

Maten konferansegjestene elsker

God mat er viktig for å holde energien oppe i løpet av en konferanse, og måltidene er også et sosialt høydepunkt for våre gjester. Derfor har vi i Thon Hotels laget velsmakende menyer med vekt på hjemmelaget, økologisk og kortreist mat.

Verdens beste lunsj

Den verdensberømte kokken, Ørjan Johannessen, vant Bocuse d'Or i 2015 og har vært med på lage lunsjmenyen vi serverer til våre konferansegjester.

– Lunsjrettene er lette å lage, smaker godt og holder seg godt. Buffeten skal bugne over av mat og skal være frisk, sier Ørjan Johannessen.

På lunsjmenyen står blant annet retter som landkylling, svinenakke med sticky thai BBQ-saus, søtpotetkrem, bacalao, løkgrateng, vannmelon med honning og trøffel og mye mer.

– Det vi merker at gjestene våre er veldig opptatt av, er nettopp maten på lunsjbuffeten. Etter en lang fagdag, så er lunsjen et stort høydepunkt. Folk synes det er deilig å sitte og spise hotellunsj hvor de kan plukke ulike retter fra en bugnende buffet. Vi får masse skryt fra våre gjester over utvalget og presentasjonen. Vi har et stort fokus på lokal og hjemmelaget mat og ser at dette er veldig populært, sier Mat- og drikkeansvarlig ved Thon Hotels, Arne Marius Berg.

Sjømat
1 / 6

Forskjellig kjøttpålegg
2 / 6

Stekt kylling
3 / 6

Sjokoladefontene
4 / 6

Cæsarsalat
5 / 6

Smoothie
6 / 6

Pausemat under konferansen

I løpet av en lang konferansedag er det mange som blir småsultne mellom måltidene. På Thon Hotels serverer vi frukt, småkaker, kaffe, te og mineralvann til våre gjester.

– Scones, oppskåret frukt, nøtteblandinger, smoothies, yoghurt og muffins er populært som pausemat på alle våre konferansehoteller for å holde energinivået oppe, sier Mat- og drikkeansvarlig ved Thon Hotels, Arne Marius Berg.

Norges beste frokost

På alle våre norske hoteller er frokosten inkludert i prisen. Vår prisbelønnede frokost er noe gjestene våre elsker. Thon Hotels kapret både første- og andreplassen i den årlige Twinings-konkurransen som kårer Norges beste hotellfrokost. På vår frokostbuffet finner du blant annet hjemmelaget pålegg, nybakt brød, grillet bacon, egg, småkaker, fruktsmoothies og mye, mye mer!

Les mer om Norges beste frokost.

 
 

Velsmakende middag

Middagen er ofte dagens sosiale høydepunkt når man er på kurs, kick-off eller konferanse. Vi tilbyr både À la carte, buffet og spesialtilpassede menyer for våre gjester.

– Hotellene våre tilrettelegger middager etter konferansegjestenes behov og vi gjør lokale tilpasninger. I Kautokeino kan man for eksempel få servert reinsdyrkjøtt og i Lofoten kan man få servert fersk fisk som kommer rett fra brygga utenfor. Vi setter et lokalt preg på menyene basert på sesong og hva gjestene ønsker, sier Mat- og drikkeansvarlig ved Thon Hotels, Arne Marius Berg.

Thon Hotels har et stort fokus på opplæring av våre hotellmedarbeidere slik at de kan yte den beste servicen og sørge for at dere får et hyggelig opphold. Vi holder egne kurs for våre medarbeidere som gir dem både trygghet og kompetanse slik at de kan skape besøksglede for gjestene som bor ved våre hoteller.