Gå direkte til innhold

Konferansen de ansatte gleder seg til

Våre konferansegjester er viktige for oss. Derfor har Thon Hotels satset på energisk og elegant design, moderne teknologi og matopplevelser helt utenom det vanlige.

Med nyoppussede hoteller, toppmoderne teknisk utstyr og variert og velsmakende lunsj på menyen – så er alt klart for et vellykket arrangement hos Thon Hotels.

– Det skal være en fargerik, strålende og glad opplevelse å komme på besøk til oss, sier designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon.

Konferanser for alle anledninger på Thon Hotels
LEVENDE ATMOSFÆRE: Fargene er med på å skape en aktiv og levende atmosfære.

Berdal Haga Thon og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak renoveringen av Thon-hotellene i Norge og utlandet. Det er bevisst brukt farger for å skape en aktiv og levende atmosfære, og som gjest møter du forskjellige inntrykk gjennom hele hotellet.

Tilrettelegging for businessgjester og konferanser er også en del av den nye satsingen. Møterom med toppmoderne utstyr har vært et viktig fokusområde under oppussingen, og Thon Hotels har samarbeidet med mesterkokker for å utvikle egne menyer som brukes under konferanser.

– Det våre konferansegjester setter pris på er først og fremst gode, freshe lokaler med dagslys og god luft. Dette med luft er spesielt viktig for at deltagerne skal kunne klare å følge med gjennom hele dagen. Vi får også fantastiske tilbakemeldinger på lunsjbuffeten vår, og mange faste kurs- og konferansekunder bestiller hos oss mye på grunn av den gode lunsjen, sier Alexander Killi som er kongressjef ved Thon Hotel Opera i Oslo.

 

Konferanser for alle anledninger på Thon Hotels
Thon Hotels satser stort på konferanser og tilbyr skreddersydde løsninger for kunder.

Thon Hotels har konferansehoteller over hele Norge, og egne konferanseverter hjelper til under arrangementene.

– Vår plassering i forhold til Oslo S og resten av sentrum er også en stor fordel, og mange velger Thon Hotel Opera på grunn av dette. En viktig jobb er det kongresskonsulentene og konferansevertene gjør i forkant av og under møtene. All forarbeid med innhenting av informasjon og tilpassing til hvert arrangement som vi gjør bidrar til at konferanseavdelingen har det de trenger for å gjennomføre møter og arrangementer på best mulig måte, sier kongressjef Alexander Killi.

Totalt har Thon Hotels brukt mer enn én milliard kroner på oppussingen.

– Vi har pusset opp for 1,3-1,4 milliarder kroner for å kunne gi gjestene våre et fantastisk opphold, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Vi ønsker deg og dine kollegaer velkommen til Thon Hotels!

Les også: