Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Julebord i Oslo

Oslo er et populært sted å arrangere årets julebord. Byen er pyntet til jul, og det finnes et stort utvalg av hoteller i Oslo sentrum å velge mellom.

Thon Hotels har 15 ulike hoteller i Oslo, og her er en liste over våre mest populære hotell for årets julebord – enten det er firmajulebord, vennejulebord eller familiejulebord. Det er heldigvis ikke for sent å planlegge julebord i Oslo 2017!

Hotel Bristol

Julebord på ærverdige Hotel Bristol er populært. Her kommer julestemningen allerede når du kommer inn døren. Det elegante hotellet ble bygget i 1920 og har kapasitet i de største festsalene til opptil 300 personer. De ulike salene har forskjellig utsmykning, og den mest kjente er den mauriske ballsalen.

Hotellet er kjent for sin høye kvalitet på mat og bugnende buffetbord. På hotellet finnes også to restauranter, Hambro’s og Bristol Grill, samt populære Bristol Bar, Vinterhaven og Bibliotekbaren.

Bestilling

Kontakt oss på telefon 22 82 60 20 eller e-post for bestilling.

 
 
 

Thon Hotel Opera

Thon Hotel Opera har plass til mange julebord. Hotellet ligger sentralt plassert i Bjørvika mellom Oslo S og Operaen og har 480 gjesterom i ulike størrelser. Hotellet har 18 ulike konferanserom og saler, og kan ta opptil 160 personer når det er dekket til bankett.

Scala Restaurant ligger i 3. etasje og tilbyr à la carte, julebuffeter og egne julemenyer. Her er det til sammen 300 sitteplasser, et åpent show-kjøkken, egen bar og muligheter for dans. Eufemia Bar ligger i hotellets store lobby og er en uhøytidelig ginbar med matservering.

Se våre julebord Thon Hotel Opera her

Bestilling

Kontakt restauranten på telefon 24 10 30 50 eller e-post for bestilling.

Thon Hotel Vika Atrium

Hotellet, som ligger rett ved Aker Brygge, tilbyr julebord med tradisjonell julebuffet, tapas eller treretters middag. Thon Hotel Vika Atrium har egne selskapslokaler perfekt for et hyggelig julebord med plass til opptil 272 personer. Hotellet kan også sette opp både bar og dansegulv, og de ansatte er behjelpelige med å finne underholdning og å ordne teknisk utstyr.

Hotellet har plass til overnatting for mer enn 100 personer og har 18 konferanserom i ulike størrelser.

Se våre julebord på Thon Hotel Vika Atrium her.

Bestilling

Kontakt Thon Hotel Vika Atrium på telefon 22 83 33 00 eller e-post for bestilling.

Thon Hotel Ullevaal Stadion

Hotellet ligger med direkte tilknytning til Ullevaal Stadion og har plass til 450 personer i restauranten under et julebord. Her finnes 37 ulike konferanserom, og Ullevaal Panorama har en fantastisk utsikt over fotballbanen hvor det er mulig å vise firmalogoer til gjester på storskjerm.

Thon Hotel Ullevaal Stadion har kontakt med eventbyråer og kan leie inn både DJ og artister. Hotellet har bar, dansegulv og tilbyr tapas, julebuffet, egne julemenyer og treretters menyer med sesongens råvarer. Thon Hotel Ullevaal har 144 hotellrom de som trenger overnatting.

Bestilling

Kontakt oss på e-post for bestilling.

 
 
 

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Det moderne businesshotellet Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger rett ved Tinghuset og tilbyr tre-, fire- og femretters menyer med tilhørende vinpakker på den prisbelønte restauranten Brasserie Paleo.

Hotellet har også to egne chambre separee til lukkede selskap som passer for både større og mindre grupper. Paleo serverer kortreist mat med sesongens beste grønnsaker og økologiske råvarer. Brasseriet serverer lørdagsbrunsj i helgene, og ellers en juleinspirert lunsj- og middagsmeny.

Bestilling

Kontakt Brasserie Paleo på telefon 23 31 55 80 eller e-post for bestilling.

Thon Hotel Slottsparken

Spisesalen på Thon Hotel Slottsparken har plass til julebord fra 10 til 150 gjester. Spisesalen kan også bookes eksklusivt på forespørsel. Her finnes det bar, og det ryddes plass til dansegulv etter middagen.

Hotellet har egne julebordsmenyer og tapasmenyer før jul. Hotellet er behjelpelig med å leie inn DJ og annen underholdning, og ligger i kort avstand fra Nationaltheatret og Slottet i Oslo. Thon Hotel Slottsparken har god plass til overnatting med 119 rom og suiter.

Bestilling

Kontakt oss på telefon 23 25 66 00 eller send e-post til for bestilling.

Thon Hotel Linne

På Vollebekk i Oslo ligger Thon Hotel Linne som har plass til opptil 140 gjester til bankett på et julebord. Restaurant Statsraaden serverer både julelunsj, julebuffet og egne festmenyer. Konferanseavdelingen er nyoppusset og har møterom i ulike størrelser.

Thon Hotel Linne tilbyr teambuildingsaktiviteter på hotellet, moderne teknisk utstyr, gratis parkering og 294 hotellrom for overnatting.

Bestilling

Kontakt oss på e-post for bestilling.

Rett utenfor Oslo finner du også disse flotte hotellene som tar imot små og store bedrifter som ønsker å bestille julebord:

Thon Hotel Oslofjord

Ti minutter fra Oslo ligger art deco-hotellet Thon Hotel Oslofjord i Sandvika i Bærum. Stedet er perfekt for både familiejulebord, vennejulebord og firmajulebord.

Hotellet har nattklubb med dansegulv og diskokule og har plass til 200 personer. For de som vil overnatte, har vi 248 komfortable hotellrom og gratis parkering.

Hotellet har også en lobbybar og egne lokaler for private selskaper med dansegulv og bar. Thon Hotel Oslofjord har plass til 750 personer til bords og serverer treretters middager.

Bestilling

Kontakt oss på telefon 67 55 66 00 eller e-post for bestilling.

Thon Hotel Arena

Ti minutter med tog fra Oslo, ligger det store og nyoppussede konferansehotellet, Thon Hotel Arena, som har to restauranter og bar til årets julebord.

Hotellet har bankettoppdekning til 650 personer og ulike tilbud av festmenyer og buffeter – fra klassiske treretters julemenyer, à la carte eller familiejulebord som arrangeres to søndager i desember.

Bestilling

Kontakt oss på e-post for bestilling.

Thon Congress Gardermoen

Like ved flyplassen Gardermoen har Thon Hotels store festlokaler til julebord med plass til opptil 1400 personer i den største bankettsalen. Her på Thon Congress Gardermoen finnes toppmoderne sceneutstyr for lyd og lys, og alt er tilrettelagt for spektakulær julebordsunderholdning med video, musikk og dans.

Overnatting til 1400 personer kan også ordnes på de to Thon-hoteller som ligger rett ved, Thon Hotel Oslo Airport og Thon Hotel Gardermoen.

Bestilling

Kontakt oss på telefon 63 92 94 00  eller e-post for bestilling.