Gå direkte til innhold

Slik holdt Høyre landsmøtet sitt hos Thon Hotels

Regjeringspartiet Høyre avholdt sitt årlige landsmøte på Thon Congress Gardermoen og forteller at de var veldig godt fornøyd med arrangementet hvor 200 personer deltok. Blant deltagerne var statsminister Erna Solberg.

– Vi i Høyre var veldig spent på hvordan det skulle gå å arrangere et landsmøte med opptil 200 deltagere her på Thon Congress Gardermoen, sier Tom Erlend Skaug som er generalsekretær i Høyre.

Fysiske møter gir mer enn de digitale

– Vi har alle vært med på veldig mange møter på Teams, Zoom og andre digitale flater de siste, og ser at det kan brukes til mye. Men det kan ikke erstatte den menneskelige kontakten du får av å møte andre mennesker. Og det at vi nå både har vært 200 mennesker som møtes her på Gardermoen og i tillegg har kunnet møttes fylkesvis andre steder i landet, gir dette landsmøtet en helt annen dimensjon enn vi kunne hatt dersom vi kun skulle arrangert det digitalt.

Les mer om gjennomføringen av hybridkonferanser hos Thon Hotels.

På landsmøtet deltok blant annet statsminister Erna Solberg, statsråder, AU, Sentralstyret og Viken Høyre. Sikkerhet og smittevern var naturlig nok svært viktig for Høyre under møtet:

– Som et regjeringsparti så er vi nødt til å være ekstra forsiktige når vi gjennomfører møter av denne typen. Og vi har opplevd at Thon Hotels har vært veldig flinke til å imøtekomme de behovene vi har hatt. Det har vært veldig tydelig informasjon, og veldig god avstand under både møtet og måltidene. Så vi har aldri følt at vi har vært utsatt for noen forhøya smitterisiko gjennom dette møtet i dag, forteller Tom Erlend.

Positive tilbakemeldinger

– Alle jeg har snakket med nå etter møtet var veldig godt fornøyd med gjennomføringen og veldig begeistret over å endelig kunne møtes, så vi vil absolutt oppfordre andre bedrifter og organisasjoner til å vurdere det og eventuelt kombinere det med en hybridløsning som vi har gjort her da – der du både kan ha noen fysisk til stede og ha med noen digitalt.

– Så dette viser jo at det er mulig å møtes selv med de restriksjonene vi har i dag, sier generalsekretæren.

Les alt om hva Thon Hotels gjør for å skape trygge rammer rundt kurs og konferanser.

Relatert innhold

Bestill din neste konferanse