Gå direkte til innhold
Mor og datter i resepsjonen på Thon Hotel Opera, klare for å teste hotellet

Det perfekte hotellet for mor og datter-tur

Du trenger ikke reise så langt for å glede barna midt i ferien. Sannah (5) hoppet av glede da mamma Mette Sveinungsen fra Søndeled i Risør tok henne med til Thon Hotel Opera i Oslo.

Det oser barnelykke på hotellrommet i femte etasje på det sentrale hotellet ved operaen i Oslo. Sannah Sveinungsen Sunde (5) hopper i senga med bamsen Elfi, og lyser opp rommet med smilet sitt.

– Det beste med hotellrommet er at det er badekar her, sier femåringen, som fikk oppleve å bo på hotell for første gang i sommer.

– Hotelloppholdet er mye av turen for henne, sier mamma Mette.

Mye å gjøre for barna

Thon Hotel Opera ligger sentralt plassert i Bjørvika, tett på Oslos verdensberømte Opera. Det nye Munchmuseet og nye Deichmanske hovedbibliotek er også under oppføring et steinkast fra hotellet.

– Jeg ville ta med datteren min til Oslo fordi det er så mye å gjøre for barn i området. Vi har vært på Tusenfryd, Leos Lekeland, tatt T-bane og trikk, og kost oss i byen, sier Sveinungsen.

I umiddelbar nærhet til hotellet er det tilgang til all kollektivtransport, i tillegg til restauranter og shoppingmuligheter. 

– Det er veldig god beliggenhet og god standard, og det synes jeg er viktig når jeg bor på hotell - spesielt når jeg har med datteren min, sier hun.

Pluss med balkong

Thon Hotels har de siste årene gjennomgått en total forandring, hvor de har brukt 1,4 milliarder kroner på pusse opp hotellene sine. Nye senger, lekre bad, Smart-TV-er og kortreist og hjemmelaget mat er bare noen av tingene som gjør hotellene verdt et besøk.

– Sengene var komfortable og gode å sove i. Det er også et stort pluss med balkong og et romslig rom, sier Sveinungsen, som også trekker frem god rengjøring på rommet deres.

Sammen med datteren sov hun på et business-rom på Thon Hotel Opera, og datteren var tydelig fornøyd.

– Det var kjempegode dyner og puter, sier Sannah og ruller rundt i sengen.

Stilrent

Friske farger, mønstrete tapeter og tekstiler, eksklusive velour-møbler og gulldetaljer er gjennomgående på alle de nyoppussede hotellene, og skiller Thon Hotels fra konkurrentene. Det har også Sveinungsen lagt merke til.

– Jeg har både jobbet og bodd på Thon Hotel tidligere, blant annet bodde jeg på Thon Hotel Opera like etter åpningen. Hotellet er mye mer stilrent og finere nå etter oppussingen, sier hun, og legger til:

– Det er jo veldig innbydende her. Hotellinngangen er fin, personalet er imøtekommende, blide og høflige, og vi opplever at det er god service på hotellet.

Både mor og datter er fornøyde med oppholdet, og synes særlig det er deilig å våkne til ferdiglaget frokost.

Bestill ditt opphold

Relatert innhold