Gå direkte til innhold
Mangosmoothies og fruktfat på frokosbuffeten på Thon Hotel Stavanger

Prisdryss til Thon Hotels

Med totalt 4 Thon-hoteller videre i konkurransen om hvem som serverer Norges beste frokost, jubler de ansatte i Thon Hotels.

Gratulerer til Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo og i Bergen, samt Thon Hotel Stavanger som går til finalen i årets Twinings Best Breakfast-konkurranse!

– Hver av hotellene har gjort en formidabel innsats når det gjelder utvalg, presentasjon og service ved frokostene. Vår satsing på kortreist mat og hjemmelagde spesialiteter har vært en suksess, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels. 

– I konkurransen vurderes over 400 hoteller i Norge, og Thon Hotels har virkelig gjort det bra i år. Vi er kjempeglad for at Thon Hotels har 7 fylkesvinnere.  I tillegg har 5 av våre hoteller fått utmerkelser for fremragende frokost. I siste runde går 4 Thon-hoteller videre i Norges beste frokost-kåringen, sier Thorvaldsen.

Les også: Thon Hotels er kåret til å servere best frokost i Nord-Norge

les hva hotellene sier

Thon Hotel Lofoten

I 2016 ble frokosten på Thon Hotel Lofoten i Svolvær kåret til Norges beste frokost. I 2017 og 2018 kom hotellet på 2. plass.  I år er de igjen med i finalerunden.

Hotelldirektør Erik Taraldsen uttrykker stor stolhet over at hotellet i innledende runde ble kåret til fylkesvinner i Nordland, og er vel så glad for at de nå er med videre i finalerunden i år.

- Frokosten er viktig for gjestene våre, og vi ønsker å gi de som bor hos oss en fantastisk start på dagen, sier Taraldsen.

Opplev frokosten på Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, Katharina Hanson, gleder seg ydmykt over at hotellet i år igjen er med videre i konkurransen. 

Her hviles det ikke på laurbærbladene. For å fortsette å være på topp, understreker Hanson viktigheten av en kontinuitet i utviklingen av frokostutvalget. Til daglig finpusses detaljene, for å kunne presentere det hele med det «lille ekstra».

– Frokosten skal være selve høydepunktet under oppholdet hos oss. Her skal estetikk, kvalitet, gode smaker og en følelse av genuin service, danne grunnlaget for en uforglemmelig reise i matopplevelser.

Opplev frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

– Vi er utrolig glad og stolt over å ha vunnet prisen for Oslos beste frokost for andre år på rad. 

I år har vi hatt et enda større fokus på serviceopplevelsen. Vi har også utvidet frokosten ytterligere med et større utvalg av frukt, grønnsaker, vegansk og allergitilpassede produkter. Vi har et stort utvalg av hjemmelaget mat med fokus på sunn og næringsrik mat, i tråd med restauranten Brasserie Paleo sin matfilosofi.  

Opplev frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Thon Hotel Stavanger

Det er andre gang Thon Hotel Stavanger er utvalgt i den prestisjetunge konkurransen, og hotelldirektør Olle Aulin roser alle involverte ansatte for utmerkelsen.

 - Her bidrar alle til en gjennomgående høy standard på frokosten, fra dørene åpner til serveringen er over, sier hotelldirektøren.

På hotellet vektlegges det «lille ekstra» som skal til for at hver gjest får en ordentlig god start på dagen. Opplevelsen skal alltid være en rikholdig og innbydende frokost,  uansett når du ankommer frokostsalen.

Opplev frokosten på Thon Hotel Stavanger