Gå direkte til innhold
Thon Hotel Arendal sin frokostbuffet

Prisdryss til Thon Hotels

Med totalt 12 Thon-hoteller videre i konkurransen om hvem som serverer Norges beste frokost, jubler de ansatte i Thon Hotels.

– I slutten av mai ble Thon Hotels kåret til fylkesvinnere i Nord-Norge i Twinings Best Breakfast-konkurransen. I tillegg vinner vi nå fylkene Oslo, Akershus, Aust-Agder og Telemark. Det er fantastisk! Oslos beste frokost serveres hos Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

– I konkurransen vurderes over 400 hoteller i Norge, og Thon Hotels har virkelig gjort det bra i år. Vi er kjempeglad for at Thon Hotels har 7 fylkesvinnere.  I tillegg har 5 av våre hoteller fått utmerkelser for fremragende frokost. Totalt går 12 Thon-hoteller videre i Norges beste frokost-kåringen, sier Thorvaldsen.

Les også: Thon Hotels er kåret til å servere best frokost i Nord-Norge

 

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

– Vi er utrolig glad og stolt over å ha vunnet prisen for Oslos beste frokost for andre år på rad. Nivået på frokosten i Thon Hotels og hos mange av våre konkurrenter har aldri vært høyere. Dette er en pris som betyr svært mye for oss.

I år har vi hatt et enda større fokus på serviceopplevelsen og utvidet frokosten ytterligere med et større utvalg av frukt, grønnsaker, vegansk og allergitilpassede produkter. Vi har et stort utvalg av hjemmelaget mat med fokus på sunn og næringsrik mat i tråd med Brasserie Paleo sitt konsept og matfilosofi.  

Vi ser også at bærekraft og miljø blir stadig viktigere for våre gjester. Kvalitet fremfor kvantitet vil således alltid være det som kjennetegner frokostopplevelsen hos oss på Thon Rosenkrantz Oslo.

En stor takk går til hele vårt fantastiske Team Rosenkrantz og til Thon Hotels som lar oss få bygge videre på vår unike frokostopplevelse. Nå gleder vi oss til den nasjonale finalen og går for gull, sier hotelldirektør Christian Arnet.

 
 
 
 

Thon Hotel Oslofjord i Sandvika

– Team Oslofjord er veldig stolte over å vinne Akershus igjen. Vi har jobbet målbevisst med frokostproduktet og det er ekstra hyggelig å se at det gir resultater.

Målet har vært å gi en god og hyggelig start på dagen i form av en rikholdig frokost og god service. Personalet i restauranten og på kjøkkenet har gjort en flott jobb, sier hotelldirektør Trude Vrålstad Jacobsen.

Thon Hotel Arendal

– Vi er fylkesvinner for 3. året på rad! Denne kåringen er noe alle ansatte på hotellet venter på i spenning. Jeg må bare takke alle kokker og servitører som gjør en helt fantastisk jobb på frokosten.

Service, presentasjon og fokus på hjemmelagede, lokale og økologiske produkter tror jeg er stikkordene for en fornøyd gjest. Dette ser det ut til at vi har lyktes med, og er noe som gjør hele teamet ved Thon Hotel Arendal veldig stolt.

Thon Hotel Høyers

– Tusen takk til alle ansatte for en fantastisk jobb med frokosten ved Thon Hotel Høyers. Mat er et satsingsområde for oss og vi har stor fokus på frokost og selskapsservering.

Kjøkkensjefen og restaurantsjefen har bygget et team rundt seg som nå virkelig leverer i tråd med våre og kjedens målsettinger med god mat og arbeidsglede i sentrum, sier hotelldirektør Christer Lampi Sørensen.

 
 
 

Opplev de prisvinnende frokostene