Gå direkte til innhold

5 tips til et smartere hotellopphold

Se filmen ovenfor, og bli bedre kjent med alle fordelene i lojalitetsprogrammet Thon DISCOVERY.

1. Bestill din overnatting på thonhotels.no

Garantert best prisDet skal lønne seg å bestille ditt opphold direkte på våre nettsider. Her gir vi deg den beste prisen – garantert. Derfor har vi prisgaranti. 

Dersom du har bestilt hotell på thonhotels.no, og finner en lavere pris med samme vilkår på en annen nettside, betaler vi forskjellen.

Les mer om vår prisgaranti her.

Enda en fordel ved å bestille direkte fra vår nettside, er at sjansen er langt større for å få akkurat det rommet du ønsker. Andre nettsteder som lar deg bestille opphold hos oss, har ikke nødvendigvis tilgang på alle rom vi faktisk har tilgjengelig.

Bestill derfor på thonhotels.no, og ta kontakt med hotellet på telefon dersom du har spesielle romønsker. De hjelper deg få et rom tilpasset dine behov. 

2. Opptjen poeng mens du sover – bruk de på det du vil

Enda en grunn til å bestille på våre nettsider er at du her opptjener poeng for hver eneste natt du tilbringer i våre hotellsenger. Poeng opptjenes ikke ved bestilling gjennom tredjeparter.

Poengene kan tas ut i form av overnatting eller gavekort på et av våre nesten 100 kjøpesentre i Norge. Hvis du heller vill samle SAS-EuroBonus-poeng får du 500 poeng per natt når du bor hos oss.

I tillegg til å samle bonuspoeng, får du opptil 12% rabatt på både overnatting og utvalgte restauranter og barer i Oslo. Her kan du se hvilke restauranter det gjelder.

 
 

3. Få ekstra belønning for din lojalitet

Som Thon DISCOVERY-medlem klatrer du i nivåer basert på hvor mange netter du sover hos oss. 

  • Gold: 0-9 netter
  • Platinum: 10-29 netter
  • Black: 30 + netter

Når du blir Platinum- og Black-medlem, vil rommet du bestiller oppgraderes til et enda finere et, ved ledig kapasitet.

Når du har bodd mer enn 10 netter hos oss, ønsker vi å gi deg en helt spesiell opplevelse – akkurat der du befinner deg.

Se videoen nedenfor, og få et lite innblikk i hva disse lokale opplevelsene kan være. 

4. Få unike opplevelser også i utlandet

Visste du at vi er medlem av Global Hotel Alliance, verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder? Det betyr at du som medlem av Thon DISCOVERY, vil få de samme fordelene på 550 hoteller over hele verden!

Alle hotellene i GHA jobber sammen for at du som gjest skal få den samme gode opplevelsen, enten du besøker Tromsø eller Bali.

Les mer om de lokale opplevelsene i utlandet gjennom GHA her.

5. Bo på et hotell med kveldsmat inkludert

Gled deg til både inkludert frokost og kveldsmat! Vi har utvalgte hoteller som serverer et kveldsmåltid helt gratis. Her kan du vente deg en varm hovedrett i tråd med tradisjonsrik husmannskost, salat, brød og gode pålegg. Du kan også avslutte dagen i loungen på avslappende vis, med en kopp te eller kaffe.

Her finner du våre hoteller med kveldsmat inkludert.

 
 
 

Bestill overnatting

Relatert innhold