Gå direkte til innhold
Skeikampen

Dra på vinterferie med barn til Skeikampen

Legg vinterferien til naturskjønne og snøsikre Skeikampen. Her finnes det mange barnevennlige langrennsløyper, og Skeikampen Alpinsenter passer perfekt for barnefamilier.

Barnevennlig alpinanlegg

Alpinanlegget har 21 nedfarter og 11 heiser. Det er veldig barnevennlig, og det er et stort fokus på park. Barneområdet, som ligger nederst i anlegget, har to rullebånd og er gratis.

Skiskolen tilbyr undervisning for barn og unge mellom 4 og 12 år, og har egne grupper tilpasset for både nybegynnere og viderekommende. Undervisningen baseres på læring gjennom lek og skiglede. Skiskolen har også egne opplegg med go-cart-kjelker og egne snowrace-events.

Det tilbys utleie av et bredt utvalg av utstyr. Man kan leie komplette utstyrspakker innen alpint, snowboard, telemark og langrenn. 

Skeikampen ligger idyllisk til på høyfjellet, ca. 800 meter over havet og 40 minutters kjøring fra Lillehammer. Anlegget er åpent hver dag til og med 19. april.

 
 

Langrenn - i vakre omgivelser

Løypenettet ligger på skillet mellom høyfjellet og skogen, noe som gir stor grad av variasjon. Alle skiløyper er preparert og merket, og det finnes mange alternativer til både korte og lange skiturer.

Høyfjellshotell

På Skeikampen har vi et høyfjellshotell med velværeavdeling, samt to leilighetskomplekser og rom med selvhushold. Det betyr at du har full fleksibilitet på hvordan du ønsker og bo og hvilke tjenester du ønsker å betale for, eventuelt fikse selv. Alt ligger i naturskjønne omgivelser med aktiviteter og turløyper i umiddelbar nærhet. Skiheisen ligger kun 300 meter fra hotellet.

Vi har et antall ulike pakker for deg som ønsker overnatting og en dag i bakken, med eller uten måltider inkludert.

Bestill rom på Hotell Skeikampen her.

 
 

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller!

Se alle våre hoteller