Gå direkte til innhold
Vinterferie_Trondheim

Dra på vinterferie med barn til Trondheim

Trondheim er en fantastisk by, og det er mye å gjøre og se vinterstid. Her er våre favorittsteder i Trondheim som er vel verdt et besøk i vinterferien.

Tyholttårnet

Tyholttårnet er et av Trondheims mest kjente landemerker og ruver 124 meter over bakken. 74 meter oppe i tårnet finner du en Egon-restaurant som roterer langsomt 360 grader rundt, slik at man får sett hele Trondheim i løpet av en time. Det er også mulig å ta en rask kikk på utsikten fra utkikksplattfomen under restauranten.

Bakklandet

Bakklandet - Trondheims gamleby er et populært sted for både fastboende og besøkende. Restauranter, kafeer, shopping og god atmosfære er noe av det som venter på deg når entrer via Lykkens portal.

Lykkens portal
Lykkens portal på Gamle Bybro.

Vitensenteret

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter som har åpent nesten 365 dager i året. Målet at man skal lære nye ting samtidig som man har det gøy. Senteret har Norges mest avanserte planetarium, og en stor interaktiv utstilling hvor man kan uforske fenomener knyttet til miljø, helse, natur og teknologi. 

Nidarosdomen

Nidarosdomen er verdens nordligste gotiske katedral, og den nest største i Skandinavia. I vinterferien inviterers barn fra 8 til 12 år til å gå på oppdagelsesferd i katedralens kriker og kroker. Barna kommer til å lære om katedralens kunst og historie, samt hvordan det var å være pilgrim.

Nidarosdomen
Foto: Terje Rakke/VisitNorway.com

Emilies Eld Restaurant & Bar

På superkoselige Emilies Eld Restaurant & Bar har de åpent kjøkken og man kan se kokkene lage retter over flammegrillen. Maten er laget fra bunnen av og man kan velge mellom en enkel barmeny, 3, 4 eller 5-retters eller vanlig À la Carte-meny. Husk å bestille bord i forveien.

Pirbadet

Er du glad i å bade, bør du ta turen hit. Her finner du nemlig Norges største innendørs svømmebasseng! Pirbadet har svømmebasseng for de fleste behov; barnebasseng, idrettsbasseng, ungdomsbasseng, velværebasseng og helsebad. Det finnes også klatrevegg, stupetårn og en egen velværeavdeling. I andre etasje på anlegget er det mulig å kjøpe seg mat. Badet ligger i kanten ut mot Trondheimsfjorden i Brattøra, og har en flott utsikt ut mot fjorden.

Pirbadet
Foto: CH/VisitNorway.com

Gråkallbanen

Gråkallbanen er verdens nordligste trikkelinje, og er en turistattraksjon i Trondheim. Turen tar deg med fra St. Olavs gate i sentrum og opp til Lian i Bymarken. På turen får man med seg utsikten over Trondheim fra vest.

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller!

Se alle våre hoteller i Trondheim