Gå direkte til innhold
Vinterferie i Bergen

Dra på vinterferie med barn til Bergen

Hvorfor ikke legge vinterferien til Bergen? Byen har mye å by på - uansett årstid! Her har du våre beste tips til aktiviteter og ting du kan gjøre når du er på besøk.

VilVite

På Vitensenteret VilVite kan du reise inn i fremtiden med interaktive installasjoner og ut i verdensrommet med Romheisen. Senteret er dedikert til lek og læring, og vitenskap og teknologi er presentert på en måte som er både forståelig og underholdende for barn og voksne.

Fløibanen

Fløibanen er en skinnegående kabelbane som tar deg opp til Fløyen. Fløibanen ligger kun 50 meter fra Thon Hotel Rosenkrantz Bergen. Mange foretrekker å sitte bakerst for å se skinnene og virkelig få følelsen av hvor bratt det er. Utsikten fra toppen er fantastisk!

Fløien
Foto: VisitNorway/Arvid Opdahl

Escape Bryggen

Escape Bryggen er et spennende "escape game" hvor målet er å komme seg ut fra det stengte rommet på under én time. Løs gåter og knekk koder for å vinne friheten! Dette er 60 minneverdige minutter hvor hjernen får en skikkelig trim, og samarbeidet en reell prøve. Perfekt for familier, kjærestepar og venngrupper, eller som teambuilding for kollegaer. 

Barnevennlige hotell i Bergen

Akvariet i Bergen

Akvariet i Bergen er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner, og en dag her passer utmerket for både store og små. Foruten pingvinkjendis Pingrid Alexandra, har akvariet krokodiller, slanger, haier og seler. Sistnevnte byr på et innøvd show når det er tid for mating.

AdO arena-svømmehall

Svømmehallen inneholder et hovedbasseng, et opplæringsbasseng, et basseng for småbarn, to rutsjebaner, en varmekulp og badstuer i garderobene. Det er også et eget stupebassenget hvor stupetårnet har høydene ti-meter, 7,5-meter, 5-meter, 3-meter og en 1-meter. AdO arena er perfekt for familier som er glade i å svømme. Dere kan få badebleier i resepsjonen på AdO arena til de minste.  

Fjordsightseeing

Det er flere måter å oppleve de vakre fjordene i Bergen på. Et av cruisene, Rødne, drar fra Zachariasbryggen, like ved det kjente Fisketorget. Denne tar deg til Mostraumen og tilbake.

I løpet av turen, som varer tre timer, er opplevelsene mange. Her får du se flotte fjorder og bratte fjell! En uforglemmelig fjordtur for både store og små.

Foto: VisitBergen.com

Skostredet

Gaten Skostredet er en liten perle i Bergen, fylt med sjarmerende nisjebedrifter og hyggelige restauranter, kaféer og en iskrembutikk.Er du på utkikk etter noe ingen andre eier, finner du det her. Blant annet ligger det en vintagebutikk kalt secondLove i denne gaten. Her selges unike skatter fra både inn- og utland, til garderoben så vel som til hjemmet.

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller!

Se alle våre hoteller i Bergen