Gå direkte til innhold
Tapet med påfulger på

Thon Hotels med nytt design

Det skjer mye hos oss om dagen, og det skal du som gjest hos Thon Hotels merke. Vi gjennomgår store forandringer, men kjernen i alt vi gjør handler om å gi deg den aller beste hotellopplevelsen.

Vi satser på energisk og elegant design, moderne teknologi og matopplevelser helt utenom det vanlige.

– Det skal være en fargerik, strålende og glad opplevelse å komme på besøk til oss, forteller designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon.

Hun står bak en storstilt renovering av våre hoteller og har en klar visjon når hun nå jobber seg gjennom vår brede hotellportefølje.

Det er bevisst brukt farger for å skape en aktiv og levende atmosfære, og som gjest hos oss møter du forskjellig inntrykk gjennom hele hotellet, fra resepsjon til frokostsal.

Les også: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er Norges beste hotell.

 

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon

"Jeg er ikke i tvil om at farger skaper glede, og gjester skal stråle opp når de besøker Thon Hotels"Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen

Vi oppgraderer hotellene til moderne businesshotell hvor det legges ekstra vekt på bekvemmelighet, kvalitet og komfort for at du som gjest skal føle deg mest mulig som hjemme, enten du reiser i forbindelse med forretninger eller i andre sammenhenger.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen og vise deg alt som skjer hos oss.