Gå direkte til innhold
Thon Hotel Opera

En perfekt pause fra rutiner og hverdag

Tenk deg å kunne rømme fra stress og mas, og overraske kjæresten eller en du er glad i med en natt på hotell.

Spis en deilig middag, gå på teater, konsert eller kino, og vær turist i egen by. Og kanskje best av alt - våkne opp til en nydelig frokost, uten så løfte så mye som en finger.

Småbarnsforeldrene Karoline og Carl-Johan Lext skaffet barnevakt, og unnet seg en kjærestekveld med overnatting på Thon Hotel Stavanger. De forteller at de ser på hotelloppholdet som en mulighet til å koble av, og bare være kjærester for en liten stund.

PAUSE FRA HVERDAGEN:  Karoline og Carl-Johan Lext flytter inn på Thon Hotel Stavanger for helgen.

– Det er en perfekt, liten pause fra rutiner og hverdag, hvor vi bare kan være oss. Du trenger jo ikke dra så langt, eller være borte lenge. Det blir som en liten miniferie i egen by, sier Karoline.

Med en sønn på åtte måneder og en datter på snart tre år, er tid til hverandre mangelvare i hverdagen.

– Vi skal på en skikkelig date. Vi skal ut og spise middag og ta et glass vin, og bare være et par. Det skal bli kjempedeilig med en kveld hvor vi bare kan kose oss, og pleie forholdet, sier hun.

Les også: Hotellene som gir deg den beste matopplevelsen

KVALITETSTID: Stavanger-paret koser seg som turister i egen by.

En liten miniferie

Thon Hotel Tønsberg Brygge møter vi Karine Westerveld og datteren Camila (17). Byen som har fostret både en Melodi Grand Prix-legende og en verdensmester i sjakk, og som er kjent for sitt yrende liv om sommeren, er kledd i hvitt for anledningen.

Firebarnsmoren fra Moss har tatt med seg eldstedatteren på jentetur til andre siden av Oslofjorden, og nyter en rolig søndagsmorgen med en god frokost.

Les også: Slik får du mest ut av hotellfrokosten

GOD START PÅ DAGEN: - Det er luksus med en helg på hotell. Her var der mye godt, sier Karine når vi møter henne til frokost.

– Det blir som en liten miniferie, der du slipper å ordne med husarbeid og andre ting som skulle vært gjort, som er vanskelig å legge helt bort når du er hjemme, sier hun.

Shopping, kino og god mat er oppskriften på en koselig helg når mor og datter er på tur.

– Hotellet har en veldig fin beliggenhet midt på bryggen, med en kort spasertur til alt. Jeg synes det er artig med alle de friske fargene og kule tapetene, og frokosten har stort utvalg og mye godt. Jeg tror vi må utsette den hjemkomsten så lenge som mulig, ler Karine.

KVALITETSTID: Som mamma til fire er det ikke så ofte Karine har muligheten til å finne på noe med datteren Camille (17). I helgen koste de seg på hotell i Tønsberg.

Camilla synes også hotelloppholdet sto til forventningene.

– Rommene er fine og du finner det du trenger, som strykejern, håføner og kjøleskap. Hotellet har også et treningsrom, og jeg ble overrasket over tilbudet av butikker som ligger i nærheten, sier hun.

Les også: Dette ser vi etter når vi velger hotell

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller!

Se alle våre hoteller