Gå direkte til innhold
Beste frokostbuffeen på Thon Hotel Kirkenes

Vi serverer Nord-Norges beste frokost

Den gjeve tittelen "Norges beste frokost" blir utdelt i høst. Underveis kåres fylkenes beste frokost, og i Nord troner Thon Hotels på toppen.

De tre vinnerhotellene er:

– Vi er kjempefornøyd med at tre Thon-hoteller har blitt kåret som fylkesvinnere i Norges nordligste fylker. Den jobben som Twinings og Haugen-Gruppen har gjort i forbindelse med denne kåringen er veldig viktig for hotellbransjen. Nivået på frokosten og frokost som produkt i Norge har hatt en enorm utvikling. Gratulerer så mye til alle som jobber på Thon Hotel Kirkenes, Thon Hotel Harstad og Thon Hotel Lofoten, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

Thon Hotel Kirkenes

Hotelldirektør Lisa Thodesen forteller at de har jobbet hardt for å bli fylkesvinner.

– Personalet har virkelig stått på for å nå målet vårt om å bli fylkesvinner i frokostkonkurransen til Twinings. På Thon Hotel Kirkenes serverer vi lokale produkter som reinsdyr, fiskekaker og ost fra ysteriet Øverli i Pasvikdalen.

Vi er opptatt av å holde et like høyt nivå på frokosten vår hele året, og får mange gode tilbakemeldinger fra gjestene våre. Vi har et nyoppusset hotell med nydelig havutsikt. Nå serverer vi også Finnmarks beste frokost. Det er vi stolte av!

Thon Hotel Harstad

Hotelldirektør Odd Kåre Sivertz-Pettersen er glad for å bli fylkesvinner i Troms.

- Vi er utrolig glade! Dette er en bragd som ikke er lett å oppnå. Spesielt spente var vi i år siden vi vant i fjor også, etter kun 3 år med egen frokost.

Vi er utrolig takknemlige for at vi får lov til å prøve nye ting, og for at Thon Hotels har gitt oss friheten til å stadig utvikle frokosten vår. Det er gøy å være med på Thon Hotels sin store satsing på mat og drikke. Det gir uante muligheter i markedet. Det er ingen tvil om at vi tiltrekker oss nye kundegrupper.

De ansatte, kjøkkensjefen og restaurantsjefen har gjort en fabelaktig jobb. Service er det aller viktigste, og her holder vi et høyt nivå. Vi er også opptatt av en lekker presentasjon av maten, og at vi har et godt og lekkert utvalg. 

Thon Hotel Lofoten

Hotelldirektør Erik Taraldsen ble glad da han fikk den gode nyheten:

– Jeg hoppet i stolen da jeg fikk vite at Thon Hotel Lofoten har blitt fylkesvinner. Det er like spennende hvert år. Vi fokuserer på bærekraft og bruker lokale råvarer. Vi på Thon Hotel Lofoten er veldig stolte av frokosten vår, og yter en service som sørger for et god totalopplevelse. Nytt på frokostbordet i år er at vi har vært med på å lage hvitosten «Vår egen» med Aalan Gård på Vestvågøy, sier Taraldsen.

I 2016 tok Thon Hotel Lofoten 1. plass i kåringen om Norges beste frokost.

Om konkurransen

Konkurransen «Twinings Best Breakfast» kårer Norges beste frokost for 15.ende år på rad. Her vurderer kokker, sommelierer og en uavhengig jury frokosten på mer enn 400 hoteller i Norge.

Opplev fylkets beste frokost